Lidl Plus: το νέο πρόγραμμα πιστότητας είναι στο smartphone σου

Deasy @ 25.09.2020
Lidl Plus: το νέο πρόγραμμα πιστότητας είναι στο smartphone σου

Μπαίνεις στο κατάστημα εφαρμογών (Play Store ή App Store), το κατεβάζεις, πραγματοποιείς την εγγραφή και μπορείς άμεσα πλέον να το χρησιμοποιείς. Αυτήν την πολύ απλή διαδικασία και ταυτόχρονα σύγχρονη πρακτική ακολουθεί το νέο πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus.

Το Lidl Plus το έχεις μονίμως μαζί σου και μπορείς να κερδίζεις στις αγορές που πραγματοποιείς σε οποιοδήποτε από τα 225 καταστήματα της Lidl Ελλάς, χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone. Χωρίς να χρειάζεται να έχεις μαζί σου μία ακόμα πλαστική κάρτα. Χωρίς (και αυτό μάλλον έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία) να χρειάζεται να μπεις στο κυνήγι συγκέντρωσης πόντων για να απολαύσεις τις προσφορές και τις εκπτώσεις.

 

Όλη η απαραίτητη πληροφορία στο χέρι σου

Προσωπικά μιλώντας αλλά νομίζω ότι αντιπροσωπεύω ένα μεγάλο αριθμό καταναλωτών το μεγάλο πλεονέκτημα που προσφέρει το Lidl Plus είναι ότι μου δίνει όλη την απαραίτητη πληροφορία στα χέρια μου. Δεν χρειάζεται να γνωρίζω εκ των προτέρων πόσους πόντους θα κερδίσω με τις αγορές, δεν χρειάζεται να μεταφράζω αυτούς τους πόντους σε πραγματικά ποσά, πριν επιλέξω τα προϊόντα από το ράφι.

Διαφορετικά λοιπόν από την καθιερωμένη πρακτική και με διάφανο τρόπο το Lidl Plus εμφανίζει στην οθόνη της συσκευής τα κουπόνια που έχω στη διάθεσή μου για εξαργύρωση, γνωρίζω ανά πάσα στιγμή ακριβώς το ποσό της έκπτωσης, επιλέγω να τα ενεργοποιήσω και προχωράω στην αγορά. Η έκπτωση υλοποιείται αυτόματα, αφού πρώτα σκανάρω την προσωπική μου ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταμείο. Μάλιστα, η ψηφιακή κάρτα Lidl Plus ανοίγει και offline (σε περίπτωση που δεν έχεις δεδομένα ή μέτρια ποιότητα σήματος), οπότε η εξαργύρωση υλοποιείται στο ταμείο χωρίς πρόβλημα. 

Επιπρόσθετα, η εφαρμογή μου δίνει την ευχέρεια να παρακολουθώ ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές (το ιστορικό τους) και το ποσό που εξοικονομώ μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών εντός της εφαρμογής. Έτσι μπορώ να γνωρίζω συνεχώς πόσα χρήματα εξοικονόμησα με το Lidl Plus. Άμεσα, χωρίς να μαζεύω πόντους μελλοντικής εκταμίευσης.

Βέβαια, το περιβάλλον της εφαρμογής Lidl Plus δεν εξαντλείται μόνο στην πληροφορία για το πρόγραμμα πιστότητας αλλά προσφέρει και επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες, όπως πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl, όπου μπορώ να δω το σύνολο των προϊόντων. Προσφέροντας επίσης μια νότα διασκέδασης μέσω της λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις» μπορώ να παίξω και να διεκδικήσω μοναδικά οφέλη!

 

Προάγγελος για επιπλέον υπηρεσίες

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το πρόγραμμα Lidl Plus δεν θα περιοριστεί στις παραπάνω παροχές. Όπως συνήθως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές, έτσι και μέσα από το Lidl Plus τα καταστήματα Lidl θα γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τον πελάτη τους. Τις συνήθειες και προτιμήσεις του.

Αυτή η σημαντική επιπλέον πληροφορία είναι αναμενόμενο ότι θα αξιοποιηθεί προκειμένου να λάβει ο πελάτης (εσύ, εγώ και όλοι μας) ακόμα πιο στοχευμένες υπηρεσίες, περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά μέσω της εφαρμογής. Όλα βασισμένα πάνω στις προσωπικές ανάγκες. Συμμετοχές σε διαγωνισμούς, εκπτώσεις, προσωποποιημένες προσφορές, ειδικές προωθητικές ενέργειες είναι μερικά από τα προνόμια που αναμένεται ότι θα προστεθούν στο μέλλον στο Lidl Plus.

Συμπερασματικά, τo Lidl Plus προσφέρει ένα καινούριο τρόπο εξοικονόμησης, που έρχεται να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις και ανάγκες των καταναλωτών. Με απλό και κατανοητό τρόπο. Το Lidl Plus μπορείς να το κατεβάσεις από το Play Store (εδώ) αλλά και από το App Store (εδώ).

 

 

LIDL,LIDL PLUS,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home