Samsung Galaxy Tab S6 Lite: το S Pen αλλάζει όλη την εμπειρία

Deasy @ 02.07.2020
Samsung Galaxy Tab S6 Lite: το S Pen αλλάζει όλη την εμπειρία

Ας υποθέσουμε ότι είσαι στο δρόμο για να πας να αγοράσεις το καινούριο σου tablet. Ποια είναι τα βασικά σου κριτήρια για μια τέτοια αγορά;

Θες λογικά μια αρκετά μεγαλύτερη οθόνη από αυτή του smartphone για να απολαμβάνεις καλύτερα τον περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Βίντεο, ταινίες, φωτογραφίες, αλλά και ενημερωτικό περιεχόμενο. Μια μεγαλύτερη οθόνη θα σου προσφέρει επίσης και ένα πιο άνετο περιβάλλον για να απαντάς σε emails που σε βρίσκουν εκτός γραφείου και με κλειστό τον υπολογιστή σου, για να μελετήσεις μελέτες και έρευνες που μπορεί να σου κίνησαν το ενδιαφέρον.

Θες επίσης μια μεγάλη και αποδοτική μπαταρία έτσι ώστε να μην βάζεις μία ακόμα συσκευή κάθε μέρα στην πρίζα για να φορτίσει.

Θες σίγουρα ισχυρές επιδόσεις (όχι απαραίτητα τις κορυφαίες) γιατί με το πέρασμα των χρόνων αρκετές εφαρμογές έχουν περισσότερες πλέον απαιτήσεις ισχύος.

Αν έχεις και μικρά παιδιά, το tablet είναι ίσως και η λύση που θες προκειμένου τις ώρες που οι υπόλοιπες οθόνες  του σπιτιού (τηλεόραση ή υπολογιστής) είναι κατειλημμένες να έχουν και αυτά μια άνετη συσκευή για τις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες. Όχι, απαραίτητα ψυχαγωγίας αλλά και εκπαίδευσης, όπως ίσως θα αντιλήφθηκες την περίοδο του lock down.

Ιδανικά όλα τα παραπάνω θα ήθελες να συνδυάζονται και με μια προσιτή τιμή. Άλλωστε όσο μεγάλο και αν είναι το budget σου δεν λες ποτέ όχι σε μια καλή ευκαιρία.

Εκεί λοιπόν που έχεις απαντήσεις σε όλα τα πιθανά ερωτήματα που μπορεί να σου έχουν δημιουργηθεί στο μυαλό έρχεται η Samsung, παρουσιάζοντας τη νέα της πρόταση, το Galaxy Tab S6 Lite. Ένα tablet που απαντάει σε όλα τα παραπάνω αλλά με το συνδυασμό του S Pen έρχεται να σου προσφέρει μια ακόμα πιο πλούσια εμπειρία, επιτρέποντάς σου να το χρησιμοποιήσεις για ανάγκες που δεν είχες μέχρι τώρα στο μυαλό σου.

Όμορφο και προσιτό, τo Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι μια εξαιρετική λύση για εργασία και ψυχαγωγία, για όλους εκείνους που βλέπουν όλο και περισσότερο την επαγγελματική του ζωή να συνδυάζεται με την προσωπική και να έχουν ανά πάσα στιγμή στα χέρια τους μια ευέλικτη συσκευή που μπορεί να ανταποκριθεί στις δύο αυτές εκφάνσεις. Σε ένα μεγάλο βαθμό λόγω της ύπαρξης του S Pen, το οποίο θα σε βοηθήσει στην οργάνωση, στη διεκπεραίωση πολλών εργασιών ταυτόχρονα και στην εύκολη αποτύπωση των ιδεών.

Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείς το tablet για την εργασία, μελέτη ή ακόμα και για χαλάρωση, αντιλαμβάνεσαι πολύ γρήγορα ότι το S Pen είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να κρατήσεις σημειώσεις, για να οργανώσεις τις σκέψεις σου. Με τη χρήση του S Pen και την εφαρμογή Samsung Notes μπορείς να μετατρέψεις άμεσα τις χειρόγραφες σημειώσεις σε ψηφιακό κείμενο. Να προσθέσεις ετικέτες, να τις κατηγοριοποιήσεις, να επισημάνεις σημαντικά αποσπάσματα, να τις μεγεθύνεις και αφού ολοκληρώσεις να τις αποθηκεύσεις με όποιον τρόπο θες. Ως αρχείο κειμένου, ως έγγραφο του Microsoft Word, ως PDF ή ακόμα και ως εικόνα jpg.

Άνετο και ελαφρύ στη χρήση, με καλύτερο χρόνο απόκρισης, με βάρος και διαστάσεις που θυμίζουν παραδοσιακό στυλό το S Pen είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, από το σχέδιο έως την επεξεργασία εγγράφων, ενώ επιπρόσθετα δεν απαιτεί φόρτιση, οπότε δεν έχεις κάποιο λόγο να ανησυχείς για απώλεια ισχύος όταν το χρησιμοποιείς. Όταν πλέον ολοκληρώσεις το S Pen προσαρτάται μαγνητικά στο πλάι του tablet ή στην ειδικά σχεδιασμένη θήκη του, διευκολύνοντας έτσι την χρήση και την τοποθέτησή του.

Όμως τα ξεχωριστά στοιχεία του Samsung Galaxy Tab S6 Lite δεν περιορίζονται μόνο στο S Pen. Με την απόκτησή του, αποκτάς αυτόματα 4μηνη δωρεάν συνδρομή της υπηρεσίας YouTube Premium, απολαμβάνοντας περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις, αλλά και offline, στην κορυφαία ποιότητα, χάρη στα ΑKG ηχεία με Dolby Atmos 3D. Από την άλλη πλευρά, το Spotify προσαρμόζεται στο περιβάλλον του Galaxy Tab S6 Lite, το οποίο έχεις επιπλέον τη δυνατότητα να το συνδέσεις ασύρματα με το σύστημα ήχου που έχεις στο σπίτι, μεταφέροντας εκεί την αναπαραγωγή μουσικής.

Ως αναπόσπαστο μέλος του οικοσυστήματος της Samsung, με το νέο tablet της εταιρείας μπορείς επίσης να απαντήσεις σε κλήσεις ή να λάβεις και να στείλεις γραπτά μηνύματα, αν το Galaxy smartphone είναι σε άλλο δωμάτιο. Όμως το Galaxy Tab S6 Lite είναι μια συσκευή που απευθύνεται σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Έτσι λοιπόν με τη λειτουργία Samsung Kids, μπορείς να περιορίσεις με ασφάλεια τη χρήση από τα παιδιά, επιτρέποντας πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές και επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα ενδιαφερόντων εφαρμογών εκπαίδευσης και παιχνιδιού.

Με λίγα λόγια, το Samsung Galaxy Tab S6 είναι μια ευέλικτη συσκευή που να μπορεί να ενσωματωθεί στην καθημερινότητά σου. Όποια κι αν είναι αυτή. Όσες απαιτήσεις και αν έχει.

 

To YouTube Premium είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.  To AKG είναι εμπορικό σήμα της Harman International Industries, Incorporated.  Το Spotify είναι εμπορικό σήμα της Spotify AB. Άλλα εμπορικά σήματα και ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

* Sponsored by Samsung

TABLETS,SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home