Το Samsung Galaxy Tab S9 είναι το νέο σημείο αναφοράς στα premium tablets

Advertorial @ 14.11.2023
Το Samsung Galaxy Tab S9 είναι το νέο σημείο αναφοράς στα premium tablets

H νέα χρονιά σηματοδοτεί για όλους μας ένα νέο ξεκίνημα. Την έναρξη μιας καινούριας περιόδου στόχων, προσπάθειας και απαιτήσεων, δημιουργικότητας στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στην εργασία, αλλά και στον ελεύθερο χρόνο μας.

Σε αυτή τη νέα περίοδο που ξεκινά είναι σημαντικό να έχουμε μαζί μας τις συσκευές εκείνες που θα μας διευκολύνουν στην γεμάτη -από κάθε άποψη- καθημερινότητά μας. Που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις μας, αλλά και στα απαραίτητα διαλείμματα χαλάρωσης και ψυχαγωγίας των επόμενων μηνών.

H σειρά Samsung Galaxy Tab S9, σχεδιασμένη για να προσφέρει την πιο premium εμπειρία σε Galaxy συσκευές, είναι το tablet που μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας. Το tablet, που θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις μας και θα ζωντανέψει τις ιδέες, μέσα ή έξω από το σπίτι. Τρία διαφορετικά μοντέλα, τα Samsung Galaxy Tab S9, S9+ και S9 Ultra, από τις 11 έως τις 14,6 ίντσες, προσφέρουν καθηλωτική θέαση και δημιουργικότητα.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος που θα επιλέξουμε θα απολαύσουμε μια εκπληκτική Dynamic AMOLED 2X οθόνη, με εντυπωσιακά ζωντανά χρώματα, φωτεινότητα και δυναμικό ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται στην εκάστοτε εργασία για να προσφέρει την καλύτερη ανταπόκριση και ταυτόχρονα τη μέγιστη αυτονομία της μπαταρίας. Η οθόνη των Galaxy Tab S9 υπόσχεται δυνατή εμπειρία, ακόμα και κάτω από έντονο ηλιακό φως, χάρη στο Vision Booster που ανιχνεύει αυτόματα το φωτισμό και μεγιστοποιεί τη ζωντάνια των χρωμάτων.

Η εκπληκτική εικόνα συνδυάζεται με ένα σύστημα τεσσάρων ηχείων AKG, για να προσφέρει πλούσιο και βαθύ ήχο Dolby Atmos. Το Galaxy Tab S9 προσφέρει μια απολαυστική οπτικοακουστική εμπειρία για την παρακολούθηση ταινιών και σειρών, αλλά και gameplay. Μια εμπειρία που υποστηρίζεται από την πολύ ισχυρή πλατφόρμα επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, που προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις και ρεαλιστικά γραφικά.

Για κάποιους από εμάς που θέλουμε ένα tablet και για την εργασία, το Samsung Galaxy Tab S9 έρχεται να ανταποκριθεί και σε αυτό το ρόλο, προσφέροντας επιλογές που μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα. Με το Multi Window τρεις εφαρμογές σε ρυθμιζόμενα παράθυρα μπορούν να τρέχουν παράλληλα στην απολαυστική οθόνη της συσκευές, ενώ έχουμε τη δυνατότητα επιλογές επιπλέον εφαρμογών που θα εμφανίζονται ως αναδυόμενα παράθυρα, χωρίς να αλλάξουμε το περιβάλλον πάνω στο οποίο εργαζόμαστε. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των βιντεοκλήσεων έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε την οθόνη με το συνομιλητή μας και να επεξεργαστούμε live ένα Samsung Note έγγραφο. Και βέβαια, χάρη στο DeX Mode* μπορούμε να συνδέσουμε το Samsung Galaxy Tab S9 σε οποιαδήποτε εξωτερική οθόνη και να απολαύσουμε μια εμπειρία εφάμιλλη με εκείνη ενός υπολογιστή.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η εμπειρία χρήσης του S Pen που απογειώνει τη σχέση μας με το Galaxy Tab S9. Μπορούμε να κρατάμε με το S Pen σημειώσεις στην οθόνη του tablet, με την αίσθηση της γραφής σε πραγματικό χαρτί και το tablet τις μετατρέπει αυτόματα σε ηλεκτρονικό κείμενο, ενώ για τους δημιουργούς είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο σχεδίασης, που επιτρέπει τη δημιουργία λεπτομερών σχεδίων και εικόνων με ακρίβεια και απόλυτο έλεγχο. Ένας καμβάς και πινέλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συνθήκη, αφού και το Galaxy Tab S9, αλλά και το S Pen είναι πιστοποιημένα στο πρότυπο IP68* για αντοχή στη σκόνη και το νερό.

Ως μέλους του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, το Galaxy Tab S9 υπόσχεται απρόσκοπτη διασύνδεση με τις άλλες συσκευές του οικοσυστήματος και άμεση μεταφορά δεδομένων και αρχείων, χάρη σε λειτουργίες, όπως το Quick Share ή το Multi Control.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το μέγεθος της οθόνης που μας βολεύει.

 

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Watch6 από 949,00€ στο Samsung.com/gr

-              Δωρεάν Standard Παράδοση

-              Έως 36 άτοκες δόσεις

*Η σειρά Galaxy Tab S9 είναι η πρώτη ανθεκτική στο γλυκό νερό και στη σκόνη Samsung Galaxy Tab S σειρά, με πιστοποίηση IP68. Βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής βύθισης σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Η ανθεκτικότητα στη σκόνη βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής τρίτου μέρους: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγ. διάμετρος 0,05 mm) ανά κυβικό μέτρο σκορπίστηκαν σε ένα θάλαμο δοκιμών που περιείχε τη συσκευή (η πίεση του αέρα εντός της συσκευής διατηρήθηκε κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

SAMSUNG GALAXY TAB S9,TABLETS,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home