Στο εσωτερικό του ιπτάμενου ταξί της Uber

Στο εσωτερικό του ιπτάμενου ταξί της Uber

Το επόμενο σύνορο που θέλει να κατακτήσει η Uber μετά τους δρόμους στις μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο είναι ο ουρανός του και το γεγονός ότι περίπου τέσσερα χρόνια πριν την έναρξη της υπηρεσίας Uber Elevate η αμερικανική εταιρεία έχει πραγματοποιήσει τρία συνέδρια για να χτίσει το συγκεκριμένο οικοσύστημα μαρτυράει τις μεγάλες φιλοδοξίες της και σε αυτό το πεδίο. Ένα οικοσύστημα που ξεκινάει από το ίδιο το μεταφορικό μέσο που θα χρησιμοποιήσει η αμερικανική εταιρεία για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, το σχέδιο της καμπίνας του οποίου παρουσιάστηκε επίσημα τις προηγούμενες ημέρες στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του τελευταίου συνεδρίου της Uber.

H καμπίνα (μόνο αυτή παρουσιάστηκε) σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Safran Cabin και ένα πρωτότυπο μοντέλο της περίμενε τους επισκέπτες του συνεδρίου, που είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά αλλά και να επιβιβαστούν.

Το ιπτάμενο ταξί της Uber αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες πόλεις που αντιμετωπίζουν έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, μειώνοντας κατά πολύ το χρόνο μετακίνησης από το ένα σημείο στο άλλο. Θα είναι ηλεκτρικά, με μηδενικές εκπομπές ρύπων και θα μπορούν να μεταφέρουν τέσσερις επιβάτες (χωρίς τον οδηγό), μαζί με τις αποσκευές τους.

 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τον επόμενο μήνα η Uber ξεκινάει να διαθέτει την υπηρεσία μετακίνησης με τη χρήση ελικοπτέρου που θα συνδέει απευθείας το Μανχάταν με το Διεθνές Αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης (JFK). Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από το περιβάλλον της εφαρμογής της Uber και το κόστος της μετακίνησης για κάθε επιβάτη θα κυμαίνεται μεταξύ 200 και 225 δολαρίων, ανάλογα με την ώρα και τη ζήτηση. Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι μόλις 8 λεπτά.

UBER,ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,UBER ELEVATE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home