Στην κάμερα και τον ήχο ποντάρει η HTC

Deasy @ 20.01.2015
Στην κάμερα και τον ήχο ποντάρει η HTC
Το Μ9 αναμένεται να έχει αντίστοιχο σχεδιασμό με το προηγούμενο μοντέλο (Μ8).

Εν αναμονή του Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου στη Βαρκελώνη είναι βέβαιο ότι θα αρχίσουν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν εκεί.

Στο πλαίσιο αυτό, το Bloomberg δημοσιεύει τις δικές του πληροφορίες που αφορούν τη νέα ναυαρχίδα Μ9 της HTC, που όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προέρχονται από πηγές μέσα από την εταιρεία. Το Μ9 αναμένεται λοιπόν να κάνει το ντεμπούτο του στη Βαρκελώνη και από τα στοιχεία που προκύπτουν, η ταϊβανέζικη εταιρεία θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην κάμερα αλλά και στον ήχο που θα προσφέρει η συσκευή. Ειδικότερα, η κύρια κάμερα αναμένεται να προσφέρει μέγιστη ανάλυση 20 megapixels, με την εμπρόσθια κάμερα να υιοθετεί την τεχνολογία UltraPixel, που σύμφωνα με την HTC προσφέρει καλύτερη ποιότητα λήψης, ιδιαίτερα σε χαμηλό φωτισμό. Άγνωστο, με βάση το δημοσίευμα, παραμένει αν και η κύρια κάμερα είναι και αυτή τεχνολογίας UltraPixel (όπως και στα δύο προηγούμενα μοντέλα) ή αν θα είναι «Κάμερα Duo», όπως στο Μ8.

Αντίστοιχα, στον τομέα του ήχου, το Μ9 θα ενσωματώνει τεχνολογία Dolby 5.1, προσφέροντας ακόμη καλύτερη ποιότητα στην ακρόαση τραγουδιών, ενώ αναβαθμισμένος εμφανίζεται και ο επεξεργαστής, καθώς η HTC φαίνεται να προχωράει στην ενσωμάτωση του οκταπύρηνου Snapdragon 810. Ως προς το σχεδιασμό και την οθόνη της συσκευής, οι μέχρι στιγμής φήμες δείχνουν ότι δεν θα έχουμε ουσιαστικές διαφορές με το Μ8.

Ταυτόχρονα με το Μ9, η HTC θα παρουσιάσει και το πρώτο έξυπνο ρολόι της, σε συνεργασία με την εταιρεία  Under Armour.

HTC ONE M9,SMARTPHONES,HTC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home