Τη δική της «τηλεοπτική» υπηρεσία ετοιμάζει η Apple

Deasy @ 24.03.2014
Τη δική της «τηλεοπτική» υπηρεσία ετοιμάζει η Apple

Όσοι περιμένουν μια συσκευή τηλεόρασης από την Apple μέσα στους επόμενους μήνες μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν, καθώς τα σημάδια δείχνουν ότι η αμερικάνικη εταιρεία θα κινηθεί προς διαφορετική οδό.

Η επιλογή της Apple μάλλον θα είναι ένα δικό της set-top box, μέσω του οποίου θα γίνεται streaming σε ζωντανό και video on demand περιεχόμενο που θα βρίσκεται αποθηεκυμένο στο σύννεφο. Με δεδομένο ότι ο καταναλωτής είναι πιο συνηθισμένος σε τέτοιου τύπου υπηρεσίες και όχι στη χρήση των εφαρμογών, μέσω των Smart TVs η κίνηση αυτή της αμερικάνικης εταιρείας δείχνει να έχει νόημα.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal η Apple βρίσκεται ήδη σε προκαταρκτικές συζητήσεις με την Comcast (αμερικάνικο πάροχο Internet) για την υλοποίηση της υπηρεσίας. Όπως αναφέρει η WSJ, η Apple θα ήθελε το bandwidth που θα χρησιμοποιείται για το streaming της υπηρεσίας να είναι χωριστό από το υπόλοιπο bandwidth που χρησιμοποιούν οι συνδρομητές της Comcast, ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο του buffering του περιεχομένου, διατηρώντας την καλή ποιότητα της υπηρεσίας.  

APPLE TV,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home