Νέο Apple TV με Siri

Deasy @ 10.09.2015
Νέο Apple TV με Siri

“Το μέλλον της τηλεόρασης είναι τα apps” υποστήριξε επί σκηνής ο κ. Κουκ λίγο πριν ανακοινώσει το νέο Apple TV. Η συσκευή, η οποία συνδέεται στην τηλεόραση βασίζεται σε ένα νέο λειτουργικό σύστημα ονόματι TV OS που έχει βεβαίως «τις ρίζες του» στο iOS και προσφέρει πολλές δυνατότητες, ενώ ενσωματώνει και το Siri, τον “έξυπνο” ψηφιακό βοηθό της Apple. Το νέο λειτουργικό επιτρέπει την ανάπτυξη εφαρμογών, ειδικά σχεδιασμένες για την τηλεόραση, από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες, όπως π.χ. παρόχους video περιεχομένου (π.χ. Netflix) είτε παιχνιδιών.

Για το Siri υπάρχει ειδικό πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο, από το οποίο μπορείτε να πλοηγηθεί κανείς στις εφαρμογές για το Apple TV που επιτρέπουν όχι μόνο να βλέπει κάποιος video περιεχόμενο, αλλά να ακούει μουσική, να λαμβάνει άμεσα ενημερώσεις για διάφορα θέματα, να παίζει παιχνίδια, ακόμη και να κάνει τα ...ψώνια του. Ταυτόχρονα, το τηλεχείριστηριο διαθέτει και επιφάνεια αφής, η οποία χρησιμεύει και στην πλοήγηση αλλά και στο χειρισμό των παιχνιδιών.

Η διάθεση του νέου Apple TV θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο σε 80 χώρες, με την τιμή του να φθάνει τα 149 δολάρια για την έκδοση των 32GB και τα 199 δολάρια για τα 64GB.

APPLE TV,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home