Αποτύχαμε στην κινητή την τελευταία 10ετία

Παραδοχές από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Microsoft, Steve Ballmer

Deasy @ 04.03.2014
Αποτύχαμε στην κινητή την τελευταία 10ετία

«Αν μου ξαναδινόταν η ευκαιρία να γυρίσω το χρόνο 10 χρόνια πίσω, θα είχαμε ισχυρότερη θέση στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας» δήλωσε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Steve Ballmer, προχωρώντας σε μια παραδοχή ότι η εταιρεία απέτυχε στον συγκεκριμένο τομέα, κατά τη διάρκεια των χρόνων που κατείχε τα ηνία της.

Οι δηλώσεις του Steve Ballmer έγιναν στο πλαίσιο ομιλίας του στο Saïd Business School της Οξφόρδης, με τον κ. Ballmer να προσθέτει ότι η Microsoft έχει την ευκαιρία πλέον να πιάσει το "επόμενο κύμα" στην κινητή αλλά και τη μεγάλη σημασία που είχε η εξαγορά της Nokia για το μέλλον του αμερικάνικου κολοσσού.

Στην ομιλία του ο κ. Ballmer αναφέρθηκε και στο μέλλον της Microsoft, τονίζοντας ότι μακροχρόνιος στόχος της είναι να παράγει περισσότερα κέρδη από αυτά που περιμένουν οι μέτοχοι, προσθέτοντας ότι ο ίδιος παραμένει ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου. «Κατέχω το 4% της Microsoft, ενδιαφέρομαι για το παιδί μου και την επένδυσή μου και κατ’ επέκταση για την επένδυση όλων των μετόχων μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, ανάμεσα στα θέματα που του ζητήθηκε να σχολιάσει ήταν και αυτό της εξαγοράς του WhatsApp από το Facebook, για την οποία ο Steve Ballmer αφού διερωτήθηκε αν τα 450 συνδρομητές του WhatsApp μπορούν να παράγουν αρκετά κέρδη στο Facebook, τόνισε ότι «πολλοί λογικοί άνθρωποι –μεταξύ των οποίων και ο Mark Zuckerberg- πιστεύουν ότι είναι εφικτό και ο ίδιος δεν έχει λόγο να αμφιβάλλει γι΄ αυτό».   

STEVE BALLMER,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home