Αυτός είναι ο εκλεκτός της Microsoft

Σύμφωνα με το Bloomberg

Αυτός είναι ο εκλεκτός της Microsoft

Είναι 46 χρονών, έχει ρίζες από την Ινδία, η προϋπηρεσία του στη Microsoft μετράει 22 χρόνια, είναι επικεφαλής του τομέα enterprise και cloud της εταιρείας, είναι ο Satya Nadella. Αυτός, σύμφωνα με το Bloomberg, είναι ο εκλεκτός για να διαδεχτεί τον Steve Ballmer στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Microsoft.

H προηγούμενη θέση του Satya Nadella, πριν την αναδιοργάνωση της εταιρείας το προηγούμενο καλοκαίρι, ήταν πρόεδρος του τμήματος servers, όπου και κατάφερε σε διάστημα ενός οικονομικού έτους να αυξήσει εντυπωσιακά τα έσοδα, από τα 16,6 δισ. δολάρια στα 20,3 δισ.

Το Bloomberg φαίνεται ότι θεωρεί σίγουρη την επιλογή του, καθώς συλλέγει δηλώσεις από παράγοντες της αγοράς, με το γενικό αίσθημα που απορρέει να είναι άκρως θετικό.

Μια ακόμα είδηση που πηγάζει από το ρεπορτάζ του αμερικάνικου ειδησεογραφικού πρακτορείου είναι η απομάκρυνση του Bill Gates από την θέση του προέδρου της Microsoft, με το φαβορί για αυτή τη θέση να είναι ο John Thompson, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της αμερικάνικης εταιρείας και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Symantec. Παρά την απομάκρυνση του από τη θέση του προέδρου, οι πηγές του Bloomberg κάνουν λόγο ότι ο Bill Gates θα εμπλακεί πιο ενεργά στην καθημερινή λειτουργία της εταιρείας, ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων.

SATYA NADELLA,ΣΤΕΛΕΧΗ,STEVE BALLMER,BILL GATES,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home