“Εφημερίδα” από το Facebook

Νέα εφαρμογή με στόχο αυτή τη φορά το Flipboard

Deasy @ 15.01.2014
“Εφημερίδα” από το Facebook

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει μάλλον και φωτιά. Αυτό μάλλον ισχύει και για τη νέα είδηση που φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και αφορά τη νέα εφαρμογή που ετοιμάζει το μεγάλο μπλε δίκτυο.

Άλλωστε, το Facebook μας έχει δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι προχωράει στην υιοθέτηση δημοφιλών εφαρμογών ή επιμέρους χαρακτηριστικών από άλλες υπηρεσίες στην δική του πλατφόρμα (hashtag στο Twitter, hashtag και στο Facebook, εφαρμογή Snapchat vs εφαρμογή Poke από το Facebook κ.α.). Για μια ακόμη φορά λοιπόν συνεχίζει την ίδια πρακτική.

Ο λόγος για το app Paper που φαίνεται ότι έχει στα σκαριά το Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα του Re/Code, που αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρο την εφαρμογή Flipboard. Το νέο app θα συγκεντρώνει ειδήσεις από μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα και θα τις σερβίρει στους χρήστες σε ένα layout που θα μοιάζει με ψηφιακό περιοδικό, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το προφίλ των ενδιαφερόντων τους.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του αμερικάνικου site, το Paper ξεκίνησε ως αρχική ιδέα στον επανασχεδιασμό του news feed, που τελικά στη διαδρομή εξελίχτηκε σε μια αυτόνομη εφαρμογή.  

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,PAPER APP,FLIPBOARD,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home