Η Apple κατοχυρώνει το trademark iWatch στην Ιαπωνία

Deasy @ 01.07.2013
Η Apple κατοχυρώνει το trademark iWatch στην Ιαπωνία

Είτε θορυβήθηκε βλέποντας κατασκευαστές να μπαίνουν στα "χωράφια" των έξυπνων ρολογιών είτε προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Ο λόγος για την Apple, η οποία κατέθεσε αίτηση στις αρχές της Ιαπωνίας για να κατοχυρώσει υπέρ της τον όρο iWatch στη συγκεκριμένη χώρα.

Η φημολογούμενη είσοδος της Apple στα έξυπνα ρολόγια διαρκεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες, οπότε δεν αποκλείεται να είναι μια κίνηση ουσίας από την αμερικάνικη εταιρεία. Η αίτηση πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα περίπου (3 Ιουνίου), η οποία δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο site της αρμόδιας αρχής για πατέντες της Ιαπωνίας.

Το ενδιαφέρον προς τα έξυπνα ρολόγια που θα συνεργάζονται με τα smartphones έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες φαίνεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να μπουν στη συγκεκριμένη αγορά. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η Sony παρουσίασε την τελευταία της πρόταση στις συγκεκριμένες συσκευές, ενώ στη σειρά για να παρουσιάσουν προϊόντα εμφανίζονται να είναι οι Samsung και LG, καθώς και η Google.

ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ,iWATCH,ΙΑΠΩΝΙΑ,SMART WATCH,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home