Sony SmartWatch 2 διαθέσιμο από Σεπτέμβριο

Η δεύτερη οθόνη του έξυπνου κινητού σας

Deasy @ 25.06.2013

Μπορεί να φημολογείται συνεχώς τους τελευταίους μήνες ότι η Apple θα μπει στα έξυπνα ρολόγια, όμως αυτή που κάνει συνεχώς δουλειά και παράγει προϊόντα στην κατηγορία αυτή είναι η Sony, η οποία και παρουσίασε τη νέα της πρόταση SmartWatch 2, που φιλοδοξεί να γίνει ο καθημερινός σύντροφος του smartphone που διαθέτετε.

To SmartWatch 2 προσφέρει αποδοχή και απόρριψη κλήσεων, ενημερώσεις για τα social media στα οποία έχετε λογαριασμό, έλεγχο σε εφαρμογές χαρτών ή ενημέρωση για τις επιδόσεις σας στο τρέξιμο, το ποδήλατο κ.α.  

Το ρολόι της Sony διαθέτει λογισμικό Android (όχι την πλήρη του έκδοση), υποστηρίζει την τεχνολογία NFC για τη σύνδεση με άλλες συσκευές (π.χ. μπορείτε να αναπαράγετε μουσική που έχετε αποθηκευμένη στο ρολόι από συμβατά ακουστικά ή ηχεία), ενώ αντίθετα από ότι ίσως πιστεύατε το SmartWatch 2 είναι συμβατό με όλα τα Android smartphones και όχι μόνο με τα μοντέλα της Sony.    

Λεπτομέρειες για την τιμή διάθεσης του έξυπνου ρολογιού δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2013.

SMART WATCH,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home