Νέα μοντέλα Ultra HD TV από την LG

Deasy @ 07.01.2013
Νέα μοντέλα Ultra HD TV από την LG

Με δύο νέα μοντέλα, 55 και 65 ινστών, πλασιώνει η LG τη νέα σειρά τηλεοράσεων Ultra HD TV. Και τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν την ίδια εντυπωσιακή ανάλυση και τη μοναδική ποιότητα θέασης που προσφέρει το προηγούμενο μοντέλο 84 ιντσών, LG 84’’  Ultra HD TV, το οποίο και κυκλοφόρησε στην αγορά τον προηγούμενο Αύγουστο.

Και τα τρία μοντέλα της σειράς Ultra HD TV διαθέτουν την εξελιγμένη μηχανή επεξεργασίας εικόνας Triple XD Engine. Η εξαιρετική αυτή τεχνολογία δημιουργεί εικόνες που διαθέτουν εντυπωσιακή ζωντάνια, χρησιμοποιώντας 8 εκατομμύρια pixel για κάθε frame, που αντιστοιχεί σε τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση (3840 x 2160) των πάνελ Full HD. Επιπλέον, αξιοποιώντας τη λειτουργία Resolution Upscaler Plus, η οθόνη μπορεί να αναδεικνύει ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες από υλικό χαμηλότερης ανάλυσης.

Η πλοήγηση γίνεται μέσω του ανανεωμένου Magic Remote της LG, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να κινείται με απόλυτη φυσικότητα ανάμεσα στα onscreen μενού των τηλεοράσεων Ultra HD. Η LG έχει ήδη δημιουργήσει ένα οικοσύστημα για τις Smart TVs, το οποίο περιλαμβάνει 1.400 περίπου apps και παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε έναν όλο και μεγαλύτερο αριθμό premium υπηρεσιών περιεχομένου, όπως το 3D World και το Game World, ενώ παράλληλα, η εφαρμογή SmartShare Plus προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, οι συσκευές υποστηρίζουν μια σειρά τεχνολογίες, όπως το Wi-Fi και το Wireless Display (WiDi) της Intel, οι οποίες δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα να μεταφέρει στην τηλεόρασή του υλικό που βρίσκεται αποθηκευμένο σε φορητές συσκευές, όπως laptop, κινητά, ταμπλέτες κ.ά..

Η LG έχει εφοδιάσει τη σειρά Ultra HD TVs με την τεχνολογία CINEMA 3D, αναβαθμίζοντας την 3D ψυχαγωγία στο επίπεδο της υπερ-υψηλής ανάλυσης UHD. Συνδυάζοντας την εκπληκτική ανάλυση της οθόνης με τη λειτουργία 3D, η LG προσφέρει στον χρήστη μια μοναδική αίσθηση ότι βυθίζεται μέσα στο υλικό που παρακολουθεί, η οποία πραγματικά υπερβαίνει κάθε φαντασία. Η λειτουργία 3D Depth Control επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίσει την απόσταση μεταξύ των αντικειμένων στην οθόνη, ώστε να μπορεί να προσαρμόζει την εμπειρία 3D στις προσωπικές του προτιμήσεις. Το 3D Sound Zooming επιτείνει την αίσθηση ότι συμμετέχουμε στα όσα διαδραματίζονται στην οθόνη, καθώς αναλύει τη σχετική θέση των αντικειμένων στην οθόνη, προκειμένου οι ήχοι που παράγονται από αυτά να σχετίζονται με την εικονική τους θέση και την κίνησή τους. Επίσης, η λειτουργία Dual Play επιτρέπει στον κάθε παίκτη ενός παιχνιδιού multiplayer να βλέπει διαφορετική εικόνα από τον αντίπαλό του, καθιστώντας πρακτικά το split-screen gaming μια ιστορία του παρελθόντος.

Οι συσκευές Ultra HD TV της LG διαθέτουν επίσης σύστημα ήχου 2.2, το οποίο περιλαμβάνει 2 ηχεία και δύο υπογούφερ των 10W και 15W αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας μια πλούσια ηχητική εμπειρία, η οποία έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την εκπληκτική ποιότητα θέασης και να δημιουργήσει μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία στο καθιστικό μας.

ΑΝΑΛΥΣΗ 4K,SMART TV,CES 2013,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home