Σημαντική βελτίωση προσφέρουν οι δίσκοι SSD

Deasy @ 09.10.2012
Σημαντική βελτίωση προσφέρουν οι δίσκοι SSD

Μία ανεξάρτητη έρευνα η οποία δείχνει πως η αναβάθμιση ενός PC με έναν SSD προσφέρει την καλύτερη σχέση τιμής /απόδοσης σε σύγκριση με άλλου είδους κλασσικές αναβαθμίσεις διεξήγαγε η Kingston. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας,  ένας SSDNow V+200  μπορεί να βελτιώσει την απόδοση ενός PC μέχρι και 82%.

Τα εργαστήρια Dennis Technology Lab στην Αγγλία, ανέλαβαν τις δοκιμές για να υπολογίσουν πόσο μπορεί να αυξήσει τις επιδόσεις ενός PC ένας SSD, σε σύγκριση με τις συνηθισμένες αναβαθμίσεις όπως η προσθήκη μνήμης ή η εγκατάσταση πιο γρήγορου επεξεργαστή. Ο βασικός στόχος ήταν να προσδιορίσουν ποια αναβάθμιση αύξησε την απόδοση του Υπολογιστή σε συνάρτηση με το κόστος. Το συμπέρασμα ήταν ότι ο Kingston SSDNow V+200 προσέφερε την καλύτερη αναβάθμιση με κόστος 2,36 ευρώ για κάθε ποσοστιαία μονάδα βελτίωσης της απόδοσης. Επίσης οποιαδήποτε άλλη αναβάθμιση, όταν συνδυάζεται με SSD αυξάνει την αξία της, σε σχέση με το συνδυασμό της με HDD. Για παράδειγμα, το κόστος ανά ποσοστιαία μονάδα αύξησης της απόδοσης για έναν επεξεργαστή είναι 68 ευρώ, όταν αυτός συνδυάζεται με HDD και πέφτει στα 5,15 ευρώ όταν συνδυάζεται με τον SDD.

 Ελέγχοντας μία σειρά από καθημερινές λειτουργίες του Υπολογιστή, τα τεστ έδειξαν ότι ο SSDNow V+200 επηρέασε σημαντικά το χρόνο εκκίνησής του κάνοντας τον σχεδόν 2,5 φορές ταχύτερο στην εκκίνηση,  σε σχέση με έναν κοινό σκληρό δίσκο. Αυτό είναι σημαντικό, ειδικά για καταναλωτές που δουλεύουν εν κινήσει αλλά και για extreme χρήστες PC, όπως είναι οι content creators ή οι gamers. Οι χρήστες του Word και του Outlook επωφελούνται επίσης πολύ, με το Word να φορτώνει 2.5 φορές πιο γρήγορα και το Outlook να φορτώνει σχεδόν 5 φορές πιο γρήγορα, σε σχέση με έναν κοινό σκληρό δίσκο.

SSD,KINGSTON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home