Με δωρεάν χάρτες της Geointelligence τα smartphones στο Πλαίσιο

Deasy @ 13.04.2012
Με δωρεάν χάρτες της Geointelligence τα smartphones στο Πλαίσιο

Σύστημα πλοήγησης και χάρτες συνοδεύουν δωρεάν τα smartphones που πωλεί εδώ και λίγες ημέρες το Πλαίσιο, μετά τη συνεργασία της γνωστής αλυσίδας με την εταιρεία Geointelligence.

Η προσφορά περιλαμβάνει το σύστημα Ginius Driver - Don’t Panic Edition, το οποίο περιλαμβάνει τους χάρτες της Geointelligence, και προσφέρει, σύμφωνα με τη δημιουργό εταιρεία, ταχύτητα υπολογισμού διαδρομής σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, αυτόματες διορθώσεις, εμφάνιση καμερών τροχαίας και κυκλφορίας αλλά και πρατηρίζων βενζίνης και ΣΕΑ.

Επιπλέον, ειδικά για τους πελάτες του Πλαισίου, ο Ginius Driver συνδέεται με την εφαρμογή Android Shareloc. Είναι ο πρωτότυπος…ντετέκτιβ της Geointelligence που σας βοηθά να αναζητήσετε ανακαλύψετε ότι περνάει από το μυαλό σας και με ένα κλικ να πλοηγηθείτε σε αυτό μέσα από το Ginius Driver!

Η προσφορά της Geointelligence και του Πλαισίου ολοκληρώνεται με την εφαρμογή διαχείρισης διευθύνσεων και επαφών Mapper Lite, με την οποία μπορείτε να εισάγετε στο PC σας επαφές από το Outlook, και να τις μετατρέψετε σε «Αγαπημένα» σημεία του Ginius Driver.

GPS,ΠΛΟΗΓΗΣΗ,ΠΛΑΙΣΙΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home