Πλοήγηση με Google Maps και μετά μουσικής

Πλοήγηση με Google Maps και μετά μουσικής

Έχουμε ξαναμιλήσει για το πόσο ενοχλητικό πράγμα είναι η κίνηση και, κυρίως, για το τι σημαίνει σε χαμένο χρόνο. Η Google υπολογίζει με βάση τα δικά της στοιχεία πως κάθε μήνα οι κάτοικοι των ΗΠΑ χάνουν ως και μια ημέρα μετακινούμενοι από και προς την εργασία τους. Πρόσεξε, δεν μιλάμε για τον συνολικό χρόνο αλλά για τον επιπλέον χρόνο που θα πρέπει να υπολογίζουν στη μετακίνησή τους εξαιτίας μποτιλιαρισμάτων και άλλων απρόοπτων στους δρόμους και εξαιτίας προβλημάτων στα μέσα μαζικής μεταφοράς (όπως μια βλάβη σε ένα τρένο του μετρό για παράδειγμα).

Για την ώρα η Google δεν είναι σε θέση να λύσει το κυκλοφοριακό αλλά μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις ανακούφισης σε όσους ακούνε με τρόμο στο ραδιόφωνο για ένα ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο έξω από τη Νέα Υόρκη ή στον Κηφισό, για να θυμηθούμε τα δικά μας.

Η εταιρεία υποστηρίζει πως βελτίωσε την υπηρεσία των χαρτών (τους Google Maps δηλαδή) με επιπλέον πληροφορίες για την κίνηση αλλά και προτάσεις εναλλακτικών διαδρομών στην περίπτωση ενός κυκλοφοριακού απρόοπτου.

Στο ανανεωμένο Google Maps μπορείς επίσης να σχεδιάσεις μια διαδρομή με συνδυασμό μέσων μετακίνησης (δηλαδή το ΙΧ σου, τη συγκοινωνία ή την πεζοπορία) και να δεις πόσο χρόνο θα δαπανήσεις σε κάθε σκέλος της πορείας σου.

Στην περίπτωση που δεν μπορείς να αποφύγεις το μποτιλιάρισμα, το Google Maps θα προσπαθεί να σου μαλακώσει τον πόνο, καθώς πλέον θα μπορείς να ενεργοποιείς την εφαρμογή μουσικής της αρεσκείας σου (είτε τη λένε Apple Music, είτε Google Music, είτε Spotify) μέσα από το περιβάλλον των χαρτών.

Στη χειρότερη περίπτωση που όλα πάνε στραβά θα φτάσεις στον προορισμό σου με καθυστέρηση αλλά και τραγουδώντας.

GOOGLE MAPS,ΠΛΟΗΓΗΣΗ,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home