Έρευνα ανατρέπει τις προβλέψεις

Deasy @ 29.07.2010
Έρευνα ανατρέπει τις προβλέψεις

Τις προβλέψεις ότι η 3D τηλεόραση θα αποτελούσε το μεγάλο trend της χρονιάς για τις καταναλωτικές συσκευές ανατρέπει μια πρόσφατη έρευνα της iSuppli, η οποία υπολογίζει ότι μέσα στο 2010 θα πουληθούν περίπου 4,2 εκατομμύρια 3D τηλεοράσεις, ενώ αντίθετα οι πωλήσεις των Internet TVs θα φθάσουν τα 27,7 εκατομμύρια, αποτελώντας τελικά αυτές το σημαντικότερο trend στο συγκεκριμένο χώρο. Μάλιστα, η αύξηση των πωλήσεων σ' αυτές τις τηλεοράσεις αγγίζει το 124,9%.

Παρόλα αυτά, η έρευνα της iSuppli θεωρεί ότι η τάση προς το 3D θα υπάρξει κάποια στιγμή στο μέλλον, όμως ο μικρός αριθμός περιεχομένου, τα ακριβά γυαλιά, τα προβλήματα συμβατότητας και ίσως κάποιες προειδοποιήσεις με ειδικές ομάδες πληθυσμού, περιορίζουν προς το παρόν το ενδιαφέρον του κοινού.

Από την άλλη πλευρά, οι πωλήσεις των Internet TVs, σύμφωνα με την iSuppli θα αγγίξουν τις 148 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το 2014, αντιπροσωπεύοντας το 54% της αγοράς των flat τηλεοράσεων. Για εκείνη τη χρονιά, οι προβλέψεις της iSuppli για τις 3D τηλεοράσεις κάνουν λόγο για 60,5 εκατομμύρια συσκευές.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3D,IPTV,ISUPPLI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home