400.000 εφαρμογές στο Android Market

400.000 εφαρμογές στο Android Market

Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς η αύξηση των εφαρμογών του Android Market, που έφθασε πλέον (στο κλείσιμο του 2011) τις 400.000 στον αριθμό, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Distimo, εταιρείας που παρακολουθεί τη συγκεκριμένη αγορά.

Kινητήρια δύναμη του Android Market εξακολουθούν να αποτελούν οι δωρεάν εφαρμογές, οι οποίες αποτελούν περίπου τα 2/3 του συνόλου των διαθέσιμων, αυξάνοντας το ποσοστό τους, από 60% τον Απρίλιο, στο 68% στο τέλος της χρονιάς.

Η Distimo παράλληλα προχωράει και σε μια σύγκριση με το αντίστοιχο κατάστημα εφαρμογών της Apple, αναφέροντας ότι στη διαδρομή του το Android Market χρειάστηκε 31 μήνες για να φθάσει τις 200.000 εφαρμογές (έναντι 22 μηνών για την Apple). Ωστόσο, οι 300.000 εφαρμογές στο Android Market επιτεύχθηκαν στους επόμενους τέσσερις μήνες, με το App Store να χρειάζεται επιπλέον οκτώ μήνες για να φθάσει το συγκεκριμένο αριθμό. Αντίστοιχα μικρότερη ήταν και η διαδρομή από τις 300.000 στις 400.000 εφαρμογές, καθώς χρειάστηκαν τέσσερις μήνες, έναντι επτά για το Apple App Store, δείχνοντας ότι μετά το αρχικό χρονικό διάστημα δυσπιστίας προς το Android, το λειτουργικό της Google απέκτησε στη συνέχεια μεγαλύτερη δυναμική. Πάνω, κάτω ότι έγινε και στο επίπεδο των συσκευών...

ANDROID MARKET,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home