Μοιραστείτε τη μουσική σας με στυλ

Το πρώτο WALKMAN Video MP3 player από τη Sony με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία.

Deasy @ 02.10.2009

Αν και  είναι μόλις 10,2 χιλιοστά λεπτό, το νέο  κόμπακτ WALKMAN® καταφέρνει να χωρέσει και δύο υψηλής ποιότητας στερεοφωνικά ηχεία, τα οποία προστατεύονται από μια κομψή, ανθεκτική αλουμινένια γρίλια. Οποιεσδήποτε και αν είναι οι μουσικές σας προτιμήσεις, το σύστημα ηχείων Digital Linear Phase αποδίδει ικανοποιητικό ήχο με συμπαγή μπάσα και κρυστάλλινα πρίμα.
Η ακρόαση  από τα ηχεία βελτιώνεται από  τις μοναδικές τεχνολογίες Digital Linear Phase Speaker System της Sony. Η τεχνολογία Linear Phase Correction εξασφαλίζει απαλό, φυσικό ήχο, ενώ η Virtual Bass τονίζει τις αρμονικές, δυναμώνοντας την αίσθηση του βάθους στις χαμηλές συχνότητες.

Εάν δεν  επιθυμείτε να ακούνε και οι άλλοι  τη μουσική σας, υπάρχουν τα ακουστικά που συνοδεύουν το S540, τα οποία με τις μοναδικές τεχνολογίες Clear Audio της Sony δίνουν δυναμικό, λεπτομερή ήχο. Η λειτουργία Clear Stereo περιορίζει την ‘διαρροή’ ήχου μεταξύ αριστερού και δεξιού καναλιού, ενώ η Clear Bass αποδίδει δυνατές, ελεγχόμενες χαμηλές συχνότητες χωρίς παραμόρφωση.
Υπάρχει ένας ισοσταθμιστής 5 περιοχών για να προσαρμόζετε τον ήχο στις δικές σας προτιμήσεις. Επιπλέον, η λειτουργία Dynamic Normalizer, σταθεροποιεί δυναμικά και εξισορροπεί τα επίπεδα της έντασης μεταξύ δύο τραγουδιών, εξασφαλίζοντας μια ομαλή, ξεκούραστη ακρόαση.

Στο εμπρόσθιο πάνελ του player κυριαρχεί μια μεγάλη, φωτεινή οθόνη LCD 2,4 ιντσών. Διαθέτει υψηλή ανάλυση και εκπληκτική αντίθεση για λεπτομερή εικόνα, και είναι ιδανική για να απολαμβάνετε podcast και βίντεο που κατεβάζετε από διαδικτυακά καταστήματα ή από άλλους δικτυακούς τόπους – εάν είναι σε συμβατό φορμά. Ο γρήγορος χρόνος απόκρισης της οθόνης επιτρέπει την ομαλή, καθαρή αναπαραγωγή βίντεο με ταχύτητα μέχρι και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (30 fps).
Γυρίστε το player στο πλάι και απολαύστε βίντεο στην οθόνη με διάταξη ‘landscape’, με πλούσιο ήχο από τα ενσωματωμένα ηχεία. Υπάρχει ακόμη και μια επιτραπέζια βάση στήριξης, η οποία επιτρέπει άνετη, ‘hands-free’ θέαση.

Η συσκευή  υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα από τα κυριότερα φορμά μουσικής και βίντεο, περιλαμβανομένων των WMA και WMV με ελεγχόμενα δικαιώματα αναπαραγωγής (rights-managed). Η εισαγωγή μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών είναι γρήγορη και εύκολη, με απλό ‘drag-and-drop’ από τον υπολογιστή σας ή μέσω iTunes* 8.1 με τη χρήση του λογισμικού Content Transfer, το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας, αφού παρέχεται μαζί με το Walkman, εγγεγραμμένο στην μνήμη του.

Οι επιλογές σας για να ακούσετε μουσική δεν σταματούν εδώ, αφού υπάρχει και ο ενσωματωμένος δέκτης FM. Δεν απουσιάζει και ο εύχρηστος καταγραφέας φωνής, ιδανικός για την εγγραφή διαλέξεων και συνεντεύξεων ή για να καταγράψετε τις δικές σας μουσικές επιδόσεις. Μπορεί επίσης να εγγράψει και τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές από τον δέκτη FM για να τις ακούσετε αργότερα.
Το WALKMAN S540 θα σας συντροφεύσει με μουσική για πολύ ώρα, μέχρι τον απίστευτο χρόνο ακρόασης των 42 ωρών με ακουστικά – και με μία μόνο φόρτιση. Ή μπορείτε εναλλακτικά να απολαύσετε 17 ώρες μουσική από τα ενσωματωμένα ηχεία. Η διάρκεια της μπαταρίας για την αναπαραγωγή βίντεο είναι εξ’ ίσου εντυπωσιακή και φτάνει τις 6,5 ώρες. Είναι αρκετές για να σας συντροφεύσουν σε ένα ταξίδι σαββατοκύριακου, ή στο καθημερινό πήγαινε-έλα στην δουλειά (5 ώρες αν χρησιμοποιείτε τα ενσωματωμένα ηχεία).

Υπάρχει, για να διαλέξετε, μια σειρά από στυλάτα, πρακτικά αξεσουάρ για το WALKMAN S540. Φορέστε στη συσκευή την εφαρμοστή θήκη σιλικόνης CKM-NWZS540. Απολαύστε τη μουσική σας στο δρόμο, ενώ γυμνάζεστε ή ενώ κάνετε jogging, με την βολική θήκη-περιβραχιόνιο CKA-NWU50. Η βάση φόρτισης BCR-NWU7 απλοποιεί την μεταφορά αρχείων και φορτίζει την συσκευή ενώ προσφέρει ταυτόχρονα και αναλογική σύνδεση με εξωτερικά ηχεία. Ακόμη, υπάρχει και η βάση ηχείων SRS-NWGU50, για όποιον επιθυμεί να γεμίσει το δωμάτιο με ακόμη πιο δυνατό ήχο.

WALKMAN E440

Υπάρχει διαθέσιμο και το νέο WALKMAN E440 με το οποίο θα μπορέσετε να απολαύσετε μέχρι και 30 ώρες μουσική, ή να δείτε βίντεο για 6 ώρες.
Η ακρόαση  από τα ακουστικά θα σας ικανοποιήσει εξ’ ίσου με τον πλούσιο ήχο της, χάρη στις δύο τεχνολογίες Clear Audio της Sony (Clear Stereo και Clear Bass). Η απόδοση βελτιώνεται περαιτέρω με τη λειτουργία Dynamic Normalizer, η οποία φροντίζει ώστε η ακρόαση να είναι ομαλή και ξεκούραστη, χωρίς ξαφνικές αυξομειώσεις στην ένταση του ήχου μεταξύ των κομματιών.

Το WALKMAN® E440 διαθέτει μια φωτεινή οθόνη LCD 2” με άμεση απόκριση, για βίντεο με ομαλή ροή και εικόνα πλούσια σε λεπτομέρειες, ακόμη και σε γρήγορες σκηνές δράσης. Υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα από τα πλέον δημοφιλή φορμά ήχου καθώς και H.264/AVC και MPEG4 για βίντεο υψηλής ποιότητας.

Στις ευκολίες περιλαμβάνεται και ένας δέκτης FM με δυνατότητα εγγραφής.
Μια σειρά  από ασορτί αξεσουάρ είναι διαθέσιμα  για το  WALKMAN E440, όπως θήκες σιλικόνης καθώς και θήκη-περιβραχιόνιο για τα σπορ και βάση φόρτισης.

Τα WALKMAN S540 και Ε440 video MP3 players είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο του 2009.

MP3,VIDEO PLAYERS,STEREO,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home