Ρεκόρ για τον... κώνο του VLC

Εσύ, έχεις VLC;

Deasy @ 11.01.2019
Ρεκόρ για τον... κώνο του VLC

Ρεκόρ για τον πιο αγαπημένο… κώνο

Δεν ξέρουμε κάποιον που να έβαλε τον VLC player στον υπολογιστή του και να το μετάνιωσε. Το δημοφιλές πρόγραμμα για την προβολή βίντεο έφτασε τα 3 δισ. downloads και συνεχίζει να εξελίσσεται 23 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στο Ecole Centrale, ένα ερευνητικό κέντρο για μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Παρίσι.

Το πρόγραμμα δίνει λύσεις εκεί που άλλοι video players “σκοντάφτουν” ζητώντας επιπλέον βιβλιοθήκες ή επεκτάσεις ή προσθήκες και έφτασε τα 3 δισ. “κατεβάσματα” επτά χρόνια μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δισεκατομμυρίου.

Θέλεις και άλλα εκπληκτικά πράγματα; Η εταιρεία που φτιάχνει το VLC, η VideoLan, εξακολουθεί να βασίζεται αποκλειστικά στις δωρεές και αποδεικνύει πως τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις ένας άλλος δρόμος ανάπτυξης είναι εφικτός.

Στην εξέλιξή του ο VLC θα υποστηρίζει σύντομα AirPlay στην έκδοσή του για Android, πράγμα που σημαίνει πως αν έχεις Android τηλέφωνο και Apple TV θα μπορείς να “πετάξεις” βίντεο από το πρώτο στο δεύτερο. Υποσχέσεις δίνονται επίσης για υποστήριξη βίντεο εικονικής πραγματικότητας, καθώς και βελτίωση στην αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Εσύ, έχεις VLC;

VLC,VIDEO PLAYERS,MULTIMEDIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home