Όσο μια πιστωτική

Η Samsung μικραίνει το μέγεθος των εξωτερικών σκληρών δίσκων κάνοντας τους πιο ευέλικτους.

Deasy @ 15.09.2009
Όσο μια πιστωτική

H Samsung παρουσιάζει τη νέα έκδοση του εξωτερικού σκληρού δίσκου S1 mini 1,8 ιντσών με χωρητικότητα έως και 250GB. O νέος σκληρός δίσκος S1 Mini 250GB περιέχει τον δίσκο Spinpoint N3U, με ενσωματωμένο USB controller, ο οποίος παρέχει 56% περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο των 160GB.  

Με μέγεθος  που ισοδυναμεί με μία πιστωτική  κάρτα, ο σκληρός δίσκος S1 Mini 1,8 ιντσών της Samsung διατίθεται πλέον με αποθηκευτικούς χώρους της τάξεως των 200GB και 250GB. Έτσι η χωρητικότητα του S1, που μέχρι τώρα έφτανε τα 120 GB και 160 GB, αυξάνεται για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες.  

Επιπλέον, η  σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων της Samsung ενσωματώνει εφαρμογές εξαιρετικά φιλικές προς τον χρήστη, όπως το Samsung Auto Backup - που παρέχει την δυνατότητα  δημιουργίας backup σε πραγματικό ή προγραμματισμένο χρόνο,  το SecretZone - που κωδικοποιεί και αποθηκεύει δεδομένα σε ένα εικονικό drive, καθώς και το SafetyKey, μια λειτουργία ασφάλειας, που προσφέρει διπλή προστασία δεδομένων μέσω password_admin.  

Η σειρά των  εξωτερικών σκληρών δίσκων της Samsung περιλαμβάνει τα μοντέλα S1 Mini και S2 σε έξι διαφορετικά χρώματα: Μαύρο, Λευκό, Σκούρο Κόκκινο, Καφέ, καθώς και δύο καινούριες αποχρώσεις: Γαλάζιο και Ροζ.  Επίσης αποτελείται από τον STORY Station 3.5 ιντσών έως 1.5 Terabyte.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ,BACKUP,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home