Έσπασε τα κοντέρ η Nvidia

Deasy @ 22.05.2024
Έσπασε τα κοντέρ η Nvidia

Καλύτερα του αναμενομένου ήταν οι επιδόσεις της Nvidia στο πρώτο τρίμηνο του έτους, καθώς ανακοίνωσε έσοδα 26 δισ. δολαρίων έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών για μια επίδοση κοντά στα 24,65 δισ. δολάρια. Τα κέρδη ανά μετοχή έφτασαν τα 6,12 δολάρια έναντι εκτίμησης για κέρδη ύψους 5,6 δολαρίων.

Η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζεται για μια θεαματική χρονιά, κυρίως στο δεύτερο μισό της, όταν και αναμένεται να ανακάμψει σημαντικά η ζήτηση για ολοκληρωμένα κυκλώματα. H Nvidia βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και αρκετό καιρό, καθώς τα chips της είναι η "καρδιά" των σημαντικότερων συστημάτων και υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης. Η ζήτηση για εξελιγμένα ολοκληρωμένα κυκλώματα δεν δείχνει σημάδια πτώσης, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι εταιρείες όπως η Amazon έχει αναβαθμίσει όλες της παραγγελίες της από την Nvidia προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στις νέες μονάδες επεξεργασίας που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία.

Προφανώς για να ενισχύσει την εμπορευσιμότητα της μετοχής της, η τιμή της οποίας βρίσκεται καπου στα 950 δολάρια, η Nvidia ανακοίνωσε ένα split της τάξης του 10 προς 1. Πρακτικά, όσοι έχουν μία μετοχή της Nvidia θα βρεθούν να έχουν δέκα.

NVIDIA,NVIDIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home