Αμπου Ντάμπι καλεί United Group για εξαγορά - Στόχος και η Nova

Deasy @ 30.04.2024
Αμπου Ντάμπι καλεί United Group για εξαγορά - Στόχος και η Nova

Σε αραβικά χέρια ενδέχεται να καταλήξει η Nova, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg η E&, γνωστή και ως Emirates Telecommunications Group εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της United Group.

Η BC Partners, η οποία ελέγχει την United Group φέρεται να αποτιμά την εταιρεία της στα 8 δισ. δολάρια, αναφέρει το διεθνές πρακτορείο επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα. Άλλοι υποψήφιοι αγοραστές μπορεί να εκδηλώσουν επίσης ενδιαφέρον για την United, καθώς η BC Partners αναμένεται να εκκινήσει τον Μάιο την επίσημη διαδικασία για την πώληση της εταιρείας.

Η United Group έχει παρουσία στην Ελλάδα μέσω της Nova, ενώ έχει επίσης δραστηριότητες σε Βουλγαρία, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη και Μαυροβούνιο. Η E& έχει ήδη επενδύσεις σε τηλεπικοινωνιακές δραστηριότητες στη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, τη Σερβία και τη Σλοβακία. Τυχόν απόκτηση της United Group θα ενισχύσει την παρουσία της στην ευρύτερη γεωγραφική μας περιοχή. Βεβαίως μια τέτοια εξέλιξη θα ακυρώσει με ηχηρό τρόπο κάθε σενάριο περί εξαγοράς της Nova από κάποιον τοπικό ενδιαφερόμενο...

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home