Η μήνυση της χρονιάς: Elon Musk κατά OpenAI με κατηγορία έκπληξη!

Deasy @ 01.03.2024
Η μήνυση της χρονιάς: Elon Musk κατά OpenAI με κατηγορία έκπληξη!

Μπορεί να μηνύσεις κάποιον γιατί σου έκανε κακό ή γιατί αθέτησε μία υπόσχεση απέναντί σου αλλά μπορείς να μηνύσεις κάποιον με το επιχείρημα ότι δεν έκανε αυτό που υποσχέθηκε για το καλό της ανθρωπότητας;

Ζήσαμε για να το δούμε και αυτό, όσο παράξενο και αν φαίνεται. Ο Elon Musk συγκέντρωσε πάνω του και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη μήνυση που κατέθεσε κατά της OpenAI και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Sam Altman. Υποστηρίζει ότι η εταιρεία δεν εκπλήρωσε τις ιδρυτικές της διακηρύξεις ότι θα εργαστεί για το καλό της ανθρωπότητας.

Η μήνυση υποστηρίζει επίσης ότι η OpenAI είχε υποσχεθεί να δώσει ελεύθερη πρόσβαση στον κώδικά της, όμως αντί για αυτό επέλεξε να τον κρατήσει μακριά από τα αδιάκριτα μάτια.

Στη μήνυσή του που κατατέθηκε την Πέμπτη, ο Elon Musk υποστηρίζει ότι η OpenAI έχει μετεξελιχθεί σε μία ντε φάκτο θυγατρική της μεγαλύτερης εταιρείας τεχνολογίας στον κόσμο, δηλαδή της Microsoft. Οι κατηγορίες που διατυπώνει κατά της OpenAI είναι κατά βάση αυτές της αθέτησης σύμβασης, της παράβασης καθήκοντος και της υιοθέτησης καταχρηστικών πρακτικών.

ELON MUSK,OPENAI,MICROSOFT,ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home