Huawei: εμπλουτίζει το οικοσύστημά της με νέα προϊόντα σε διαφορετικές κατηγορίες

Παρουσιάστηκαν τα νέα Huawei FreeClip και MateBook D 16

Huawei: εμπλουτίζει το οικοσύστημά της με νέα προϊόντα σε διαφορετικές κατηγορίες
Νέα προϊόντα και σε διαφορετικές κατηγορίες, που συνδυάζουν τη μόδα με την τεχνολογία και απευθύνονται σε ευρύ κοινό παρουσίασε χθες στο Ντουμπάι η Huawei. Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε τα Huawei MatePad Pro 13.2'' και MateBook D 16, όπως επίσης και τα Open-ear ακουστικά Huawei FreeClip.


Ένα δημιουργικό οικοσύστημα

Την τελευταία δεκαετία, τα tablet της Huawei έχουν εξελιχθεί σε συσκευές ενίσχυσης της παραγωγικότητας, ικανές να εκτελούν ένα ευρύ φάσμα εργασιών γραφείου και δημιουργικής εργασίας. Το Huawei MatePad Pro 13.2'' συγκεντρώνει όλα όσα έχουν κάνει τα tablet της Huawei τόσο μοναδικά και οδηγεί την εν κινήσει δημιουργία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η τεράστια εύκαμπτη οθόνη OLED του tablet διαθέτει ένα λεπτό πάχος 5,5 mm και σώμα 580 g και περιβάλλεται από πλαίσια 3,4 mm για να παράγει μια εκπληκτική αναλογία οθόνης προς σώμα της τάξης του 94%. Είναι ένα από τα πιο λεπτά tablet που έχουν κατασκευαστεί ποτέ με τα στενότερα πλαίσια και την υψηλότερη αναλογία οθόνης προς σώμα. Η οθόνη Huawei X-True\u2122 και το σύστημα Huawei SOUNDTM του tablet αλληλεπιδρούν με πληθώρα εμπλουτιστικών εφαρμογών και τεχνολογιών για να προσφέρουν μια εντελώς καθηλωτική οπτικοακουστική ψυχαγωγία.

Η γραφίδα Huawei M-Pencil (3ης γενιάς) που τροφοδοτείται από την τεχνολογία NearLink και το HUAWEI Smart Magnetic Keyboard – και τα δύο αξεσουάρ tablet –, ανοίγουν νέες δυνατότητες για δημιουργία.

Υπάρχει, επίσης, το ολοκαίνουργιο αποσπώμενο έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο, το οποίο συνοδεύεται από επιφάνεια αφής πλήρους περιοχής, ώστε το tablet να μοιάζει και να αισθάνεται σαν φορητός υπολογιστής.

Το Huawei MatePad Pro 13.2" προωθεί την κληρονομιά των tablet της εταιρείας, με εκπληκτική σχεδίαση, ισχυρά δημιουργικά εργαλεία, καθηλωτική ψυχαγωγία και λειτουργίες γραφείου για φορητές συσκευές εν κινήσει, μετατρέποντας κάθε χρήστη σε πηγή δημιουργικότητας.

 

Εκεί που η τέχνη συναντά την τεχνολογία

Η Huawei παρουσίασε επίσης τα Huawei FreeClip, MatePad Air PaperMatte Edition και MateBook D 16 κατά τη διάρκεια του event.

Τα Huawei FreeClip ανεβάζουν την εφευρετικότητα σε ένα επόμενο επίπεδο με τη σχεδίαση C-bridge, που κάνει την ακρόαση εν κινήσει πιο άνετη και μοντέρνα από ποτέ. Η συσκευή σχεδιάστηκε με βάση 10.000+ παγκόσμια δεδομένα ανθρώπινου αυτιού, εργονομική δεξιοτεχνία σε επίπεδο micron και δοκιμασμένη ανθεκτικότητα, όπως επιβεβαιώνεται από τις 25.000+ δοκιμές αξιοπιστίας. Το C-bridge Design χρησιμεύει και ως κλιπ και ως σύνδεσμος για τα ακουστικά, για να βελτιώσει την άνεση κατά τη χρήση σε όλη την επιφάνεια.

Όταν χρησιμοποιούνται με τη θήκη φόρτισης, τα Huawei FreeClip υποστηρίζουν έως και 36 ώρες ακρόασης. Τα Huawei FreeClip μπορούν επίσης να αναγνωρίσουν αυτόματα το αριστερό και το δεξί αυτί του χρήστη και υποστηρίζουν κλήσεις AI Crystal-Clear, καθώς και συνδέσεις δύο συσκευών, καθιστώντας τα μια μοντέρνα προσθήκη στο ντύσιμό, αλλά και μια συσκευή ήχου που πρέπει να έχουν όσοι ταξιδεύουν συχνά και είναι λάτρεις της γυμναστικής.

Το Huawei MatePad Air PaperMatte Edition διαθέτει οθόνη PaperMatte με εκπληκτική ανάλυση 2800 x 1840 και μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, για γραφή σαν στυλό σε χαρτί και ανάγνωση σαν σε χαρτί.

Το Huawei MateBook D 16 προσφέρει μια μοναδική θέαση με την οθόνη Eye Comfort HUAWEI FullView 16 ιντσών, ενώ ζυγίζει το ίδιο με ένα mainstream φορητό υπολογιστή 15,6 ιντσών. Ο επεξεργαστής 13ης γενιάς Intel Core H-series χειρίζεται εντατικές πολλαπλές εργασίες με απόλυτη ευκολία.

Στην παρουσίαση, η Huawei ανακοίνωσε επίσης την επερχόμενη “GoPaint Worldwide Creating Activity”, η οποία θα ξεκινήσει στις 5 Ιανουαρίου του 2024. Με την έναρξη της, η Huawei προσφέρει μια παγκόσμια πλατφόρμα για ψηφιακούς δημιουργούς για να επιδείξουν τα έργα τους και ενθαρρύνει ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων να απελευθερώσουν τη δημιουργική τους πλευρά.

HUAWEI FREECLIP,HUAWEI MATEBOOK D16,HUAWEI MATEPAD PRO,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home