Νέες ημερομηνίες για την eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH στη Θεσσαλονίκη

Deasy @ 15.07.2022
Νέες ημερομηνίες για την eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH στη Θεσσαλονίκη

H ρευστή κατάσταση για τον Οκτώβριο, που σχετίζεται με τη φημολογία των πρόωρων εκλογών, αλλά και την πιθανή έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού μεταθέτουν το χρόνο διοργάνωσης της έκθεσης eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία, Verticom, η επόμενη έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερες ημερομηνίες και συγκεκριμένα στις 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023 στον ίδιο χώρο του συνεδριακού κέντρου ″Ιωάννης Bελλίδης″, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, είναι μία δωρεάν εγγραφή στη φόρμα επισκεπτών.

Επίσης, είναι διαθέσιμοι οι μηχανισμοί εγγραφής όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το διήμερο διεθνές συνέδριο που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Το διήμερο διεθνές συνέδριο της ECDM Expo NORTH 2023 χωρίζεται σε τέσσερις βασικές θεματικές ενότητες: Platforms & Marketplaces, Digital Marketing, Digital Payments, Product Shipments & Deliveries.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου και για τις δύο ημέρες του συνεδρίου είναι 55 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Για τα μέλη του GR.EC.A προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο με κόστος 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Τέλος, για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 15 Δεκεμβρίου, προβλέπεται μειωμένο κόστος, στα 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

ΕΚΘΕΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home