Από το Twitter στο Χ – To Twitter άλλαξε όνομα

Από το Twitter στο Χ – To Twitter άλλαξε όνομα
Χθεσινοβραδυνή φωτογραφία από τα γραφεία του Twitter, η οποία δημοσιεύτηκε από το λογαριασμό του Ίλον Μασκ

Μετά από μια σειρά μηνυμάτων Ίλον Μασκ, που προϊδέαζαν για μια επικείμενη αλλαγή του ονόματος, από τη Δευτέρα το πρωί έγινε πράξη η μετονομασία του Twitter, το οποίο αλλάζει σε Χ.

Ο Ίλον Μασκ από το σαββατοκύριακο είχε ενημερώσει τους followers του και κατ’ επέκταση τη βάση των χρηστών του Twitter, ότι «πολύ σύντομα θα αποχαιρετήσουμε το brand και σταδιακά όλα τα πουλιά», ενώ σε ένα αμέσως επόμενο tweet του ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι αν κάποιος προσκομίσει ένα καλό λογότυπο του Χ θα το βγάλουμε αύριο live σε όλο τον κόσμο. Φαίνεται ότι αυτό έγινε ή το πιθανότερο η εταιρεία είχε έτοιμο το νέο λογότυπο το οποίο εμφανίζεται πλέον στην πλατφόρμα microblogging, η οποία κάνει ίσως το μεγαλύτερο βήμα από την ημέρα που την απέκτησε ο Ίλον Μασκ.

Οι χρήστες που πληκτρολογούν twitter.com ή ακόμα και x.com μεταφέρονται στο ίδιο περιβάλλον με το νέο λογότυπο.

Με το Χ o Ιλον Μασκ μοιάζει να έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία, καθώς εμφανίζεται σε πλήθος δραστηριοτήτων με τις οποίες έχει καταπιαστεί τα προηγούμενα χρόνια. Το X.com ήταν η αρχική ονομασία του Paypal, η εταιρεία με την οποία γνωρίσαμε τον Ίλον Μασκ, ακολούθησε η SpaceX, ενώ πολύ πρόσφατα εμφανίστηκε και στην Χ.Ai την εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης που συστήθηκε από τον επιχειρηματία.

TWITTER,X.COM,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home