Κωτσόβολος: νέας γενιάς Apple Shop στο κατάστημα του The Mall Athens

Κωτσόβολος: νέας γενιάς Apple Shop στο κατάστημα του The Mall Athens

Το νέας γενιάς Apple Shop που βρίσκεται εντός του καταστήματος στο The Mall Athens συστήνει στο ελληνικό κοινό η Κωτσόβολος. Το αναβαθμισμένο Apple Shop έχει διαμορφωθεί βάσει σύγχρονων προδιαγραφών και έρχεται στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο, για να συνεχίσει να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία Apple.

Με το ανανεωμένο Apple Shop, ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα, δοκιμάζοντάς τα και να ανακαλύψει τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης μεταξύ τους, πάντα με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού. Οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν πλέον να εξοικειωθούν με τη συσκευή της επιλογής τους μέσω live demo, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της, λύνοντας ταυτόχρονα οποιαδήποτε απορία τους.

Επιπλέον, γίνεται το κατάλληλο Apple spot για να ανακαλύψει ο καταναλωτής νέα προϊόντα και αξεσουάρ από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους. Κι όλα αυτά μέσα σε έναν μεγάλο υπερσύγχρονο χώρο με μοντέρνα σχεδίαση που προσφέρει κορυφαία εμπειρία Apple, που στόχο έχουν να εμπνεύσουν και να παροτρύνουν τους επισκέπτες να αλληλεπιδράσουν με τα προϊόντα, ώστε να κάνουν την καλύτερη για αυτούς επιλογή.

Εκεί βρίσκονται οι πιστοποιημένοι από την Apple, Σύμβουλοι Πωλήσεων της Κωτσόβολος, για να λύσουν κάθε απορία σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα και τις συσκευές της Apple. Μέσω της εξειδικευμένης εκπαίδευσης που έχουν λάβει, είναι σε ετοιμότητα να προσφέρουν κορυφαία εξυπηρέτηση, προτείνοντας λύσεις προσαρμοσμένες στις προσωπικές ανάγκες του πελάτη που κάνουν την καθημερινότητά του πιο εύκολη. Οι πιστοποιημένοι από την Apple, Σύμβουλοι Πωλήσεων είναι δίπλα του για να του παρέχουν την υψηλών προδιαγραφών εμπειρία Apple κάνοντας set up τη νέα του συσκευή, πιο δημιουργική με live demo για να την απολαμβάνει στο max και πιο παραγωγική από ποτέ, με smart tips που τον βοηθούν να ανακαλύψει όλα τα features της.

APPLE SHOP,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home