Νωρίτερα φέτος τα νέα foldable της Samsung

Νωρίτερα φέτος τα νέα foldable της Samsung

Στα τέλη Ιουλίου, αντί για το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου (όπως τα προηγούμενα χρόνια), θα πραγματοποιηθούν φέτος τα αποκαλυπτήρια των νέων αναδιπλούμενων smartphones της Samsung.

Αν και στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας δεν δίνεται η ακριβής ημερομηνία του λανσαρίσματος, μοιάζει να επιβεβαιώνεται η φήμη που θέλει τη Samsung να κάνει τα αποκαλυπτήρια την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Στο λανσάρισμα των Samsung Galaxy Z Fold5 και Z Flip5 δεν αλλάζει μόνο ο χρόνος, αλλά και η τοποθεσία, αφού για πρώτη η κορεατική εταιρεία θα «παίξει εντός έδρας», στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, τη Σεούλ. Ειδικότερα, τo Unpacked θα πραγματοποιηθεί στο COEX, στο Samseong- dong του Gangnam, μία περιοχή που θεωρείται πολιτιστικό σταυροδρόμι.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, για πάνω από μια δεκαετία, ξεκινώντας με το πρώτο Unpacked τον Μάρτιο του 2010 στο Λας Βέγκας, η Samsung έχει διοργανώσει το Unpacked σε σημαντικές πόλεις ανά τον κόσμο, όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο και η Βαρκελώνη. Με το επερχόμενο Unpacked στη Σεούλ, η Samsung αλλάζει πορεία για το Unpacked των foldables, εστιάζοντας σε διαφορετικές πολιτιστικές πόλεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες είναι πρωτοπόρες στις τάσεις και ευθυγραμμίζονται με το καθορισμένο θέμα κάθε εκδήλωσης. Φέτος, η Σεούλ επιλέχθηκε λόγω του ρόλου της στην επιρροή των παγκόσμιων τάσεων με τη δυναμική κουλτούρα και την καινοτομία της.

ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ SMARTPHONE,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home