Η Ariadne ανακοινώνει την ολοκλήρωση επένδυσης ύψους επτά εκατομμυρίων δολαρίων

Deasy @ 23.05.2023
Η Ariadne ανακοινώνει την ολοκλήρωση επένδυσης ύψους επτά εκατομμυρίων δολαρίων

Επτά εκατομμύρια δολάρια σήκωσε στο γύρο επένδυσης Series A η εταιρεία Ariadne, η οποία προσφέρει μια μοναδική λύση σε real estate operators, έχοντας ήδη παρουσία σε πλήθος χωρών.

Της νέας επένδυσης ηγήθηκε η Marathon Venture Capital, η οποία είχε στηρίξει την Ariadne και στη Seed επένδυση, όμως αυτή τη φορά προστέθηκε και η συμμετοχή του στρατηγικού επενδυτή Lamda Development, ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς real estate στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Ariadne ιδρύθηκε το 2019 και η τεχνολογία που έχει αναπτύξει παρέχει δεδομένα υψηλής ακρίβειας σχετικά με τη συμπεριφορά των επισκεπτών σε ένα χώρο. Αυτό επιτυγχάνεται καθώς εντοπίζει τα σήματα που εκπέμπονται από τα κινητά τηλέφωνα, με τη βοήθεια συσκευών που εγκαθίστανται στον περιβάλλοντα χώρο. Παράλληλα, εξασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων μέσα από αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπουν την ανωνυμία των επισκεπτών και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του GDPR.

Στη συνέχεια, τα δεδομένα σχετικά με την κίνηση των επισκεπτών, τον αριθμό τους ανά ημέρα, τη διάρκεια κάθε επίσκεψης, την επισκεψιμότητα ανά ώρα, τα σημεία με την μεγαλύτερη κίνηση, και πολλές άλλες πληροφορίες και προβλέψεις παρέχονται στους πελάτες της Ariadne σε πραγματικό χρόνο μέσα από μια σύγχρονη πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο, οι real estate operators μπορούν να αντιλαμβάνονται και να αναλύουν τη συμπεριφορά των επισκεπτών και να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τους διαθέσιμους πόρους τους. Ενδεικτικά, οργανισμοί που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της Ariadne αναφέρουν διψήφια ποσοστά αύξησης πωλήσεων και ικανοποίησης πελατών.

Η πλατφόρμα της Ariadne χρησιμοποιείται από οργανισμούς που εξυπηρετούν χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά σε όλο τον κόσμο σε τομείς όπως λιανεμπόριο, συγκοινωνίες, εστίαση, και άλλους. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται κάποιοι από τους σημαντικότερους real estate operators παγκοσμίως, όπως μία κορυφαία σουηδική εταιρεία επίπλων, το κορυφαίο αεροδρόμιο της Ασίας, η μεγαλύτερη Γερμανική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων, και άλλες.

Τα κεφάλαια που συγκέντρωσε η Ariadne στο νέο γύρο επένδυσης θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της θέσης της στη παγκόσμια αγορά και την εξυπηρέτηση της ολοένα αυξανόμενης ζήτησης από οργανισμούς και επιχειρήσεις. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «σε συνέχεια του γύρου χρηματοδότησης, η Ariadne σκοπεύει να αυξήσει σημαντικά το μέγεθος της ομάδας της στην Ελλάδα, την Γερμανία και τις ΗΠΑ, επιταχύνοντας την ανάπτυξη του προϊόντος της και επεκτείνοντας την παρουσία της σε οργανισμούς ανά τον κόσμο».

ARIADNE,STARTUPS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home