Εντυπωσιασμένος ο Τιμ Κουκ από την ανταπόκριση στον αποταμιευτικό λογαριασμό της Apple

Εντυπωσιασμένος ο Τιμ Κουκ από την ανταπόκριση στον αποταμιευτικό λογαριασμό της Apple

Ως «απίστευτη» χαρακτήρισε ο Τιμ Κουκ την ανταπόκριση του κοινού στον αποταμιευτικό λογαριασμό της Apple, λιγότερο από ένα μήνα από το λανσάρισμά του.

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κολοσσού δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για τον αριθμό και το ύψος των καταθέσεων που έχει συγκεντρώσει η υπηρεσία Apple Card Savings, ανέφερε όμως ότι τόσο ο συγκεκριμένος λογαριασμός όσο και η υπηρεσία Buy Now Pay Later, που είχε λανσάρει η Apple λίγους μήνες νωρίτερα έχουν ως στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών προς μια πιο υγιή, οικονομικά, ζωή, σημειώνοντας τον ενθουσιασμό του για τη μέχρι τώρα πορεία και των δύο υπηρεσιών.

Ειδικά για το λογαριασμό Apple Card Savings, δημοσίευμα του Forbes στις αρχές Μαΐου έκανε λόγο ότι το ύψος των καταθέσεων πλησιάζει ήδη το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Μάλιστα, μόνο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, οι καταθέσεις πλησίασαν τα 400 εκατομμύρια δολάρια. Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός των λογαριασμών που έχουν ανοίξει είχαν φθάσει τους 240.000, επιδόσεις που δείχνουν ότι τόσο το brand της Apple όσο και το υψηλό επιτόκιο 4,15% αποτέλεσαν σοβαρά κίνητρα για να προσελκύσουν τους καταναλωτές. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που στις τραπεζικές καταθέσεις και στους λογαριασμούς ταμιευτηρίου των μεγάλων τραπεζών παρατηρείται σχεδόν στασιμότητα στην απόδοσή τους.

APPLE CARD SAVINGS,ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ,TIM COOK,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home