Υπηρεσία αποταμίευσης από την Apple με επιτόκιο 4,15%

Υπηρεσία αποταμίευσης από την Apple με επιτόκιο 4,15%

Μετά την Apple Card ο αμερικανικός κολοσσός αποφάσισε να προσθέσει μια ακόμα χρηματοπιστωτική υπηρεσία και μάλιστα να το κάνει με εμφατικό τρόπο.

Ο λόγος για την υπηρεσία Apple Card Savings, δηλαδή τη δυνατότητα ανοίγματος αποταμιευτικού λογαριασμού για τους κατόχους της κάρτας, με απόδοση 4,15%. Η νέα υπηρεσία έρχεται σε συνεργασία με την Goldman Sachs, είναι απολύτως ανταγωνιστική των αντίστοιχων των Τραπεζών και η ετήσια απόδοσή της δεν επηρεάζεται από παραμέτρους, όπως η ελάχιστη κατάθεση, η ανάληψη χρημάτων ή κάποιου είδους συνδρομή.

Η υπηρεσία  Apple Card Savings είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στις ΗΠΑ και όπως σημειώνουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης προσφέρει 10πλάσια ετήσια απόδοση από το μέσο όρο του επιτοκίου καταθέσεων που προσφέρουν οι αμερικανικές Τράπεζες.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να γίνει από το Wallet στο iPhone. Οι χρήστες της θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τα Daily Cash rewards που πιστώνονται στον λογαριασμό τους (οι επιστροφές χρημάτων -3%- από τις αγορές που πραγματοποιούνται με Apple Card ), ενώ βεβαίως θα έχουν την ευχέρεια να μεταφέρουν χρήματα στο Apple Card Savings από άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούν. Αντίστροφα, η μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό Apple Card Savings σε άλλο λογαριασμό θα γίνεται χωρίς καμία προμήθεια.

APPLE CARD,APPLE CARD SAVINGS,ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home