Διάσημοι, νεκροί, με... επαληθευμένο λογαριασμό στο Twitter

Διάσημοι, νεκροί, με... επαληθευμένο λογαριασμό στο Twitter

Τι κοινό έχουν ο Μάικλ Τζάκσον, ο Κόμπε Μπράιαντ, ο Πολ Γουόκερ και ο Άντονι Μπουρντέν; Ναι, είναι όλοι τους μακαρίτες. Επίσης, έχουν όλοι τους... επιβεβαιωμένους λογαριασμούς στο Twitter και κανείς δεν γνωρίζει ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από αυτή την απόφαση. Σύμφωνα με το Twitter, οι προαναφερθέντες, καθώς και αρκετοί ακόμα διάσημοι που δεν μοιράζονται πια μαζί μας τον μάταιο τούτο κόσμο, διατηρούν «επαληθευμένους λογαριασμούς διότι είναι συνδρομητές του Twitter Blue και έχουν επιβεβαιώσει τον τηλεφωνικό τους αριθμό».

Kobe Bryant blue Twitter mark

Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως αυτό να βγάζει νόημα. Για παράδειγμα, ο λογαριασμός του Michael Jackson παραμένει ενεργός, φυσικά όχι από τον ίδιο, αλλά από τους διαχειριστές του site που είναι αφιερωμένο στον βασιλιά της ποπ.

Michael Jackson blue Twitter mark

Την ίδια στιγμή, άλλοι χρήστες της υπηρεσίας που δεν είχαν καμία διάθεση να χρησιμοποιήσουν την premium υπηρεσία της επαλήθευσης λογαριασμού (και να πληρώνουν 8 δολάρια τον μήνα), είδαν το σχετικό μπλε σηματάκι να εμφανίζεται μυστηριωδώς δίπλα στο όνομά τους για λίγο διάστημα και μετά να εξαφανίζεται εξίσου μυστηριωδώς.

Με άλλα λόγια, το μπάχαλο ζει και βασιλεύει στην πλατφόρμα.

TWITTER,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home