Επανέρχονται οι λογαριασμοί του Ντόναλντ Τραμπ σε Facebook και Instagram

Επανέρχονται οι λογαριασμοί του Ντόναλντ Τραμπ σε Facebook και Instagram

Δύο χρόνια μετά τον αποκλεισμό του από το Facebook και το Instagram, o Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να επανέλθει στα δύο μεγάλα social media με τους υφιστάμενους λογαριασμούς του. Όπως ανακοίνωσε η μητρική εταιρεία Meta, οι λογαριασμοί του πρώην αμερικανού προέδρου θα επανέλθουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, χωρίς να διευκρινιστεί ο ακριβής χρόνος.

Έτσι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πλέον την ευχέρεια να επανεκκινήσει την επικοινωνία του με τους ακολούθους του, οι οποίοι πριν την αναστολή λειτουργίας των λογαριασμών έφθαναν τα 34 και 23 εκατομμύρια, σε Facebook και Instagram, αντίστοιχα. Με τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει θέσει υποψηφιότητα για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, η επαναφορά των λογαριασμών είναι σίγουρα μια θετική εξέλιξη για τον ίδιο. Όμως, για την ώρα είναι αβέβαιο αν ο Ντόναλντ Τραμπ θα δραστηριοποιηθεί εκ νέου σε Facebook και Instagram, αφού και o λογαριασμός του στο Twitter, που επανήλθε τον προηγούμενο Νοέμβριο, εμφανίζεται αδρανής.

Στην ανάρτηση της Meta για την επαναφορά των λογαριασμών σημειώνεται ότι έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψουν ενδεχόμενες επαναλαμβανόμενες παραβάσεις από την δραστηριότητα του Ντόναλντ Τραμπ. Ειδικότερα, διευκρινίζεται ότι αν προχωρήσει σε δημοσιεύσεις που παραβιάζουν τους υφιστάμενους κανόνες, το περιεχόμενο θα αφαιρεθεί και ο λογαριασμός θα τεθεί εκ νέου σε αναστολή, από ένα μήνα έως δύο χρόνια, ανάλογα με τη σοβαρότητα της παραβίασης.

Υπενθυμίζεται ότι η Meta είχε προχωρήσει στη διετή αναστολή λειτουργίας των λογαριασμών του Ντόναλντ Τραμπ μετά την εξέγερση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

INSTAGRAM,META PLATFORMS,ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home