Όλα όσα ψάξαμε το 2022 στο Google: Κουπόνια, Ελισάβετ και Σασμός

Deasy @ 07.12.2022
Όλα όσα ψάξαμε το 2022 στο Google: Κουπόνια, Ελισάβετ και Σασμός

Ο πόλεμος στην Ουκρανία άφησε μεν το αποτύπωμά του στις αναζητήσεις που έκαναν οι Έλληνες μέσω Google όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον επιδείξαμε σε οικονομικές παροχές, σύμφωνα με τα Googe Trends για το 2022.

Αναλυτικά, στην κορυφή των ταχύτερα αυξανόμενων αναζητήσεων βρέθηκαν τα προγράμματα επιδότησης Fuel Pass 2, Edupass και Power Pass, με αποτέλεσμα η Ουκρανία να βρεθεί στην τέταρτη θέση, μία θέση πάνω από τον Σασμό που συμπλήρωσε την πεντάδα.

Στα πρόσωπα, την πρώτη θέση των αναζητήσεων κατέλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για τον θάνατο των παιδιών της.

Στα πρόσωπα που άφησαν τον μάταιο τούτο κόσμο το 2022, η πρώτη θέση ανήκει -όπως μάλλον θα περίμενες- στη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις αρχές της χρονιάς. Στα αθλητικά γεγονότα το Μουντιάλ δεν κατόρθωσε να φτάσει στην πρώτη πεντάδα, ενώ στην κορυφή βρέθηκε το Eurobasket.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας και, συγκεκριμένα, των τηλεοπτικών σειρών, σύμφωνα με την Google το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο για τον Σασμό, τη Γη της ελιάς και το Μαύρο Ρόδο, ενώ στις απορίες του κόσμου ξεχώρισαν οι ερωτήσεις για το τι είναι η πρόταση μομφής, τι είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής (που έκαψε ουκ ολίγα νοικοκυριά μέσω των λογαριασμών ρεύματος) και τι είναι το NFC, μάλλον επειδή πολλοί το μπέρδεψαν με το τι είναι το NFT. Στις ταινίες την πρώτη πεντάδα κατέλαβαν οι Smile, Batman, Don't look up, Top Gun και Purple Heart, ενώ στις χρονικές απορίες ο κόσμος ζήτησε να μάθει πότε πέφτει το Πάσχα, πότε τελειώνει το σίριαλ 'Αγριες Μέλισσες" και πότε αλλάζει η ώρα.

Παγκοσμίως, η Ουκρανία βρέθηκε στην τρίτη θέση των αναζητήσεων, ενώ στην πρώτη θέση βρέθηκε το παιχνίδι λέξεων Wordle. Στη δεύτερη θέση ο αγώνας κρίκετ Ινδίας - Αγγλίας, ενώ στην τέταρη θέση βρέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ. Στα πρόσωπα, ο Τζόνι Ντεπ, ο Γουιλ Σμιθ και η Άμπερ Χερντ (ο πρώτος και η τρίτη λόγω της δικαστικής τους διαμάχης, μάλλον) βρέθηκαν στην πρώτη τριάδα, ενώ στον αθλητισμό η κορυφή ήταν υπόθεση για τένις με τους Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Σερένα Ουίλιαμς να καταλαμβάνουν την πρώτη τριάδα.

GOOGLE SEARCH,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home