Αυτές είναι οι αναζητήσεις που κάναμε το 2021

Αυτές είναι οι αναζητήσεις που κάναμε το 2021

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού με τους απολογισμούς η Google δημοσιεύει τον κατάλογο των αναζητήσεων που παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αύξηση το 2021 και, φυσικά, οι αναζητήσεις που είχαν κάποια σχέση με την πανδημία και την αντιμετώπισή της είχαν την τιμητική τους.

Στην Ελλάδα, λοιπόν, οι ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις ήταν για το eClass (την τηλεκπαίδευση δηλαδή). Στη δεύτερη θέση είχαμε μια τηλεοπτική σφήνα με τον κόσμο να αναζητά spoilers για το Survivor, ενώ στην τρίτη και την τέταρτη θέση βρέθηκαν το edupass.gov.gr και το self-testing.gov.gr. Αν δεν είχαμε πανδημία θα είχαμε... μπάλα, αφού στην πέμπτη θέση βρέθηκαν οι αναζητήσεις για το Euro 2020. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν η φράση "Κρούσματα σήμερα", ο Mad Clip, ο τηλεοπτικός Σασμός, το Πιστοποιητικό εμβολιασμού και ο Δημήτρης Λιγνάδης.
΄
Από πλευράς αναζητήσεων για διασημότητες οι Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκαν στην κορυφή των αναζητήσεων μετά τις καταγγελίες σε βάρος τους για βιασμούς και τους ανοικτούς λογαριασμούς που έχουν -πια- με τη Δικαιοσύνη. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ ακολουθούν Ηλιάνα Αραβή, Γιώργος Κιμούλης, Μαρία Σάκκαρη, Τάσος Ξιαρχό, Μένιος Φουρθιώτης, Σοφία Μπεκατώρου και Lamanif.

Βεβαίως αρκετοί διάσημοι άνθρωποι έφυγαν από τον μάταιο τούτο κόσμο τη χρονιά που μας αφήνει σε λίγες ημέρες. Οι Έλληνες χρήστες έδωσαν την πρώτη θέση στις αναζητήσεις στον Mad Clip, ενώ η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε στη δεύτερη θέση και ο Μίκης Θεοδωράκης στην τρίτη θέση. Ακολούθησαν οι Γιώργος Καραϊβάζ, Τόλης Bοσκόπουλος, Δήμητρα της Λέσβου, DMX, Τάκης Μουσαφίρης, Πρίγκιπας Φίλιππος και Γκέλυ Μαυροπούλου.

Στα θέματα της επικαιρότητας στην πρώτη θέση βρέθηκαν τα Γλυκά Νερά (λόγω του στυγερού εγκλήματος με θύμα την Καρολάιν Λουίζ Κράουτς) και ακολούθησαν η Απογραφή 2021, η επιστρεπτέα προκαταβολή, η φωτιά και το επίδομα θέρμανσης.

Δες όλα τα αποτελέσματα εδώ: https://trends.google.com/trends/yis/2021/GR/

GOOGLE SEARCH,2021,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home