Για περιορισμένη διαθεσιμότητα του iPhone 14 κάνει λόγο η Apple

Για περιορισμένη διαθεσιμότητα του iPhone 14 κάνει λόγο η Apple

Η πολιτική μηδενικής ανοχής της κυβέρνησης της Κίνας ως προς τα κρούσματα Covid επηρεάζει τις γραμμές παραγωγής του iPhone 14 που διατηρεί η Apple, μέσω των συνεργατών της, στη συγκεκριμένη χώρα.

Όπως προειδοποίησε η αμερικανική εταιρεία την Κυριακή, η διαθεσιμότητα του iPhone 14 για το επόμενο διάστημα θα είναι περιορισμένη, εξαιτίας των νέων μέτρων που επέβαλλε η κινεζική κυβέρνηση στην πόλη Τσεντσόου. Στη συγκεκριμένη περιοχή η Foxconn διατηρεί τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του iPhone 14 στον κόσμο, η οποία με βάση τις αναφορές παράγει 4 στις 5 συσκευές της τρέχουσας γενιάς του smartphone.

Οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν χθες σχεδόν 5.500 ημερήσια κρούσματα, αριθμός που αποτελεί νέο ρεκόρ για τους τελευταίους πέντε μήνες. Στην πόλη Τσεντσόου τα κρούσματα πλησίασαν τα 300 με τις κινεζικές αρχές να έχουν επιβάλλει σκληρά μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης. Στην μονάδα παραγωγής της Foxconn εργάζονται υπό κανονικές συνθήκες σχεδόν 200.000 υπάλληλοι, ωστόσο τα μέτρα έχουν περιορίσει κατά ένα μεγάλο βαθμό την προσέλευση των εργαζομένων και κατ’ επέκταση της παραγωγικής ικανότητας της μονάδας.

«Η μονάδα λειτουργεί επί του παρόντος με σημαντικά μειωμένη δυναμικότητα», δήλωσε η Apple την προηγούμενη Κυριακή, χωρίς να διευκρινίσει το ύψος της μείωσης. "Συνεχίζουμε να βλέπουμε μεγάλη ζήτηση για τα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Ωστόσο, τώρα αναμένουμε χαμηλότερες αποστολές iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max από ό,τι αναμέναμε προηγουμένως", πρόσθεσε στην ανακοίνωσή της.

IPHONE 14,ΚΙΝΑ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home