Φόβοι απολύσεων στο Facebook για πρώτη φορά

Deasy @ 30.09.2022
Φόβοι απολύσεων στο Facebook για πρώτη φορά

Για πάγωμα προσλήψεων και αναδιοργάνωση της εταιρείας κάνει λόγο ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ σε ενημερωτικό του σημείωμα προς τους εργαζόμενους της Meta, οι οποίοι μάλλον δεν αισθάνονται και πολύ καλά καθώς η λέξη "αναδιοργάνωση" συνήθως σημαίνει απολύσεις.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας επικαλέστηκε το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. "Είχα την ελπίδα πως η οικονομία θα είχε πια σταθεροποιηθεί αλλά από όσο βλέπω δεν έχει γίνει αυτό και θέλουμε να σχεδιάσουμε κάτι κάπως συντηρητικό", αναφέρει ο Ζάκερμπεργκ στο σημείωμά του.

Ηδη από τον περασμένο Ιούνιο η Meta σχεδίαζε να περικόψει κατά 30% τον αριθμό των νέων προσλήψεων αλλά φαίνεται πως τα πράγματα κινούνται χειρότερα των εκτιμήσεων εκείνης της περιόδου. Ο Ζάκερμπεργκ τόνισε επίσης πως ο πάγος δεν θα αφορά μόνο στις προσλήψεις αλλά και στους προϋπολογισμούς των τμημάτων της εταιρείας. Βεβαίως η Meta δεν είναι η μόνη που πατάει το φρένο, καθώς την αναστολή του προγράμματος προσλήψεων έχουν ήδη ανακοινώσει η Apple και η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google.

FACEBOOK,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home