Εντός Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια του πρωτότυπου Xiaomi Car

Εντός Αυγούστου τα αποκαλυπτήρια του πρωτότυπου Xiaomi Car

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένουμε τα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Car, παρά τις αρχικές βλέψεις της εταιρείας. Όταν τον Μάρτιο του 2021 ο CEO της Xiaomi , Lei Jun, είχε ανακοινώσει την επέκταση της εταιρείας στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων είχε δώσει σαν χρονικό ορίζοντα τα μέσα της δεκαετίας. Όπως όλα δείχνουν όμως, τα σχέδια άλλαξαν.

Το Xiaomi Car έχει σχεδιαστεί από την HVST Automobile Design, η εταιρεία που ανέλαβε και το αυτοκίνητο Maven της WM Motor. Ωστόσο, στην αγορά θα το δούμε διαθέσιμο μετά από δύο χρόνια, αφού πρώτα η εταιρεία πρέπει να συγκροτήσει το κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης για τα ηλεκτρικά οχήματα, που σχεδιάζει, ώστε να ξεκινήσει και επισήμως η παραγωγή.


Το Apple Car ακολουθεί

Ανάλογα σχέδια έχουν και άλλες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Apple, που έχει θέσει ως χρονιά αποκάλυψης του Apple Car το 2025. Ωστόσο, δεν έχει οριστικοποιηθεί αν η εταιρεία θα λανσάρει τελικά ένα πλήρως αυτόνομο ηλεκτρικό όχημα ή ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με κάποιες λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης.

Το επίπεδο ετοιμότητας του αυτόνομου συστήματος που ετοιμάζει η Apple είναι και αυτό που θα κρίνει την τελική της απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω σύστημα δοκιμάζεται ήδη σε μερικές δεκάδες αυτοκίνητα στις ΗΠΑ. Αν η υλοποίησή του δεν ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα η Apple θα προχωρήσει στη δεύτερη επιλογή, ενός τεχνολογικά υποδεέστερου αυτοκινήτου.

XIAOMI CAR,ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,XIAOMI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home