Το Starlink "ταξιδεύει" σε κινούμενα αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα!

Το Starlink 'ταξιδεύει' σε κινούμενα αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα!

Την πολυπόθητη έγκριση από την αρμόδια Αρχή των ΗΠΑ για παροχή Internet σε κινούμενα οχήματα, σκάφη και αεροπλάνα   όσα διαβάζουμε στο CNBC, έλαβε η Starlink.

Ειδικότερα, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) έδωσε έγκριση στη Starlink υποστηρίζοντας πως είναι ένα σημαντικό βήμα, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών για πρόσβαση στο διαδίκτυο όπου και αν βρίσκονται.

Μεταξύ των άλλων η εξουσιοδότηση της FCC περιλαμβάνει και τη σύνδεση με πλοία και οχήματα όπως ημιφορτηγά και RV (oχήματα αναψυχής, τροχόσπιτα κλπ). Νωρίτερα μέσα στο έτος, η SpaceX άρχισε να πουλά το Starlink για RV οχήματα, αλλά τώρα θα επεκταθεί, ώστε η υπηρεσία να λειτουργεί και εν κινήσει.

Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι, η FCC επέβαλε κάποιους περιορισμούς για τη συγκεκριμένη υπηρεσία του δορυφορικού internet Starlink. Η SpaceX υποχρεούται να “αποδεχτεί οποιαδήποτε παρεμβολή λαμβάνεται από τις τρέχουσες και μελλοντικές εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες". Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει την υποχρέωση να ενημερώσει τους χρήστες θα ότι το να χρησιμοποιούν τη Starlink σε κινούμενα οχήματα μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα παρεμβολών, πράγμα που θα μπορούσε να υποβαθμίσει την εμπειρία.

STARLINK,FCC,ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home