Το Google News "γιορτάζει" τα 20 και ανανεώνεται!

Το Google News 'γιορτάζει' τα 20 και ανανεώνεται!

Τα 20 χρόνια λειτουργίας του Google News επισφραγίζονται με ριζικές αλλαγές στη desktop έκδοση, για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση των χρηστών.

Αναλυτικότερα, σκοπός είναι ο κάθε χρήστης να έχει πρόσβαση στις πιο σημαντικές ειδήσεις με βάση την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, αλλά και η εμφάνιση περιεχομένου ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του. Ο καθένας δηλαδή μπορεί να επιλέξει τα πεδία ενδιαφέροντος για τα οποίες θέλει να του εμφανίζονται ειδήσεις αλλά και να τα διαφοροποιεί ανά πάσα στιγμή.

 

Επιπλέον, αναμένεται να δούμε και αλλαγές ως προς τη διάταξη του περιεχομένου. Κατηγορίες ειδήσεων όπως κόσμος, επιχειρήσεις, επιστήμη και υγεία θα μετακινηθούν από την αριστερή πλευρά της οθόνης σε ένα νέο μενού στο επάνω μέρος, ώστε να είναι ευκολότερή η πρόσβαση.

Ένα ακόμη μείζον θέμα το οποίο επιχειρεί να καταπολεμήσει η Google, είναι αυτό της παραπληροφόρησης. Μέσα από αυστηρούς ελέγχους σε συνεργασία με τις ανεξάρτητες αρχές κάθε χώρας, η εταιρεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για προβολή έγκυρων ειδήσεων.

«Τα τελευταία  20 χρόνια  ο κόσμος μας έχει βιώσει σημαντικές αλλαγές και όπως είναι φυσικό τόσο οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί όσο και ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες  αναζητούν ειδήσεις έχουν επίσης αλλάξει. Στη Google πορευόμαστε σύμφωνα με αυτές τις αλλαγές, ώστε να διαμορφώσουμε ένα μέλλον ειδήσεων που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη» επισήμαναν εκπρόσωποι της εταιρείας.

GOOGLE NEWS,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home