Μειώνει τη χρέωση προσμίσθωσης το Beat

Deasy @ 23.06.2022
Μειώνει τη χρέωση προσμίσθωσης το Beat

Λίγες ημέρες μετά την αναγγελία για εφαρμογή χρέωσης προμίσθωσης για κλήση ταξί μέσα από τηνπ πλατφόρμα του, το Beat ανακοίνωσε μείωση του ποσού που θα πληρώνουν οι επιβάτες.

Αναλυτικά, αντί των 2 ευρώ ως χρέωση προμίσθωσης το ποσό μειώνεται κατά 40% στο 1,2 ευρώ. Η εταιρεία αιτιολόγησε την απόφασή της επικαλούμενη τη συμφωνία του υπουργείου Υποδομών με τους ιδιοκτήτες ταξί για αυξήσεις στον τιμοκατάλογο, απόρροια της αύξησης στις τιμές των καυσίμων.

Η Beat υπεραμύνεται της λογικής να επιβάλει χρέωση προμίσθωσης υποστηρίζοντας πως 8 στους 10 επιβάτες του Beat εξυπηρετούνται πλέον΄αμεσα. Επίσης, οι 8.000 συνεργάτες οδηγοί της Beat διπλασίασαν το χρόνο που μένουν ενεργοί στην πλατφόρμα εξυπηρετώντας διαδρομές και οι διαδρομές μέσω του app αυξήθηκαν κατά 5%.

Η εταιρεία σημειώνει πως η χρέωση προμίσθωσης αποδίδεται στους συνεργαζόμενους οδηγούς και πως από την πλευρά της θα αξιολογεί διαρκώς την ανάγκη επιβολής χρέωσης όπως και το ύψος της χρέωσης, ανάλογα με τις συνθήκες ζήτησης και προσφοράς.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home