Το Instagram θέλει να γίνει TikTok στη θέση του TikTok!

Το Instagram θέλει να γίνει TikTok στη θέση του TikTok!

Όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα το Instagram μοιάζει ολοένα και περισσότερο στο Tik Tok αλλά η … αντιγραφή δε σταματά εδώ! Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το The Verge, η πλατφόρμα έχει ξεκινήσει δοκιμές για μια full-screen εμφάνιση του feed που βλέπουν οι χρήστες, κάτι που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Tik Tok.

Πιο αναλυτικά, κύριος σκοπός της αναβάθμισης είναι η βελτιωμένη εμπειρία χρήσης και η ευκολότερη πρόσβαση σε περιεχόμενο. Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι της Meta, το εν λόγω χαρακτηριστικό θα εμφανίζεται σε περιορισμένο αριθμό χρηστών, οι οποίοι ουσιαστικά θα βλέπουν τα βίντεο να καλύπτουν ολόκληρη την οθόνη της συσκευής τους και τα υπόλοιπά στοιχεία (share, like, σχόλια κλπ) στο κάτω μέρος.

Πρόκειται για μια ενημέρωση που το Instagram ετοιμάζει καιρό, αφού τον προηγούμενο μήνα είχε αναφέρει ότι μπορεί να δούμε κάτι αντίστοιχο και στα Reels. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η τελική εκδοχή θα είναι η full screen εμφάνιση του feed, μια αλλαγή που θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες.

Είναι πλέον φανερό πως ο ανταγωνισμός μεγαλώνει για το Instagram, αφού το Tik Tok έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικό κοινό χρηστών, οι οποίοι θεωρούν πιο ελκυστικό το περιεχόμενο του. Γι’ αυτό η Meta προσπαθεί συνεχώς να ανανεώνει τα χαρακτηριστικά από όλες τις πλατφόρμες της, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού της. Το ποιος θα επικρατήσει είναι βέβαια άγνωστο, τουλάχιστον προς το παρόν…

 

TIKTOK,INSTAGRAM,FULL SCREEN FEED,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home