Έρχονται NFT και στο Spotify!

Έρχονται NFT και στο Spotify!

Εκτός από τραγούδια και μουσικά event σύντομα οι καλλιτέχνες θα μπορούν να προωθούν και NFT στο Spotify! Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το The Verge, η πλατφόρμα δοκιμάζει τις γκαλερί NFT, μια λειτουργία που αρχικά θα είναι διαθέσιμη σε μια επιλεγμένη ομάδα χρηστών στις ΗΠΑ.

«Για αρχή μέσω της δοκιμής βοηθάμε μια μικρή ομάδα καλλιτεχνών να προωθήσει προσφορές NFT τρίτων, μέσα από το προφίλ που διαθέτουν στο Spotify. Ουσιαστικά, στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης τόσο στους καλλιτέχνες όσο και στους fans, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα λειτουργιών» ανέφεραν εκπρόσωποι της εταιρείας στα Αμερικανικά μέσα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Spotify δεν θα εισπράττει προμήθεια για τα ΝFT που πωλούνται κατά τη διάρκεια της δοκιμής.


Η τεχνολογία των NFT επεκτείνεται

Ομολογουμένως, τα NFT έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram. Η δοκιμαστική λειτουργία που ξεκίνησε πρόσφατα, προσκαλεί τους χρήστες να μοιραστούν μέσω feed, stories ή DM τα NFT που έχουν δημιουργήσει ή αγοράσει.  

Όπως τόνισε κι ο επικεφαλής της πλατφόρμας  ,Adam Mosseri , αν η συγκεκριμένη δοκιμή αποδειχθεί επιτυχής, θα προστεθούν ακόμη περισσότερες λειτουργίες. «Θα ξεκινήσουμε με κάτι μικρό για να δούμε την ανταπόκριση του κοινού, καθώς είναι κάτι νέο που πολλοί δεν γνωρίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

NFT,SPOTIFY,INSTAGRAM,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home