Έρχονται πληρωμές με... ρεφενέ μέσω του Messenger

Έρχονται πληρωμές με... ρεφενέ μέσω του Messenger

Η Meta (το Facebook δηλαδή) ανακοίνωσε την Παρασκευή πως είναι διαθέσιμη η υπηρεσία των Split Payments στο Messenger, που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως μέσω της εφαρμογής μπορεί μια παρέα να μοιραστεί τον λογαριασμό της. Κοινώς, να πληρώσει ρεφενέ, όπως θα λέγαμε σε μια προηγούμενη δεκαετία.

Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή και λήψη χρημάτων και είναι ένα ακόμα βήμα στο τι θα δούμε πολύ σύντομα στον τομέα των πληρωμών μέσω εφαρμογών που δεν είναι συνδεδεμένες με τις παραδοσιακές τράπεζες.

Αυτή δεν είναι η μόνη δυνατότητα που προστέθηκε στο Messenger. Η Meta ανακοίνωσε επίσης πως ενεργοποιείται η υπηρεσία εξαφάνισης ενός μηνύματος (αν θέλεις το μήνυμά σου να μην μείνει αιωνίως στην οθόνη του παραλήπτη), ενώ μία ακόμα δυνατότητα που θα λατρέψουν όσοι... σιχαίνονται το πληκτρολόγιο είναι η αύξηση στη διάρκεια των φωνητικών μηνυμάτων. Αντί του ενός λεπτού, ένα ηχογραφημένο μήνυμα στο Messenger μπορεί να φτάνει τη μισή ώρα, διάστημα που είναι αρκετό για να κάνεις ερωτική εξομολόγηση ή να διαβάσεις αρκετές σελίδες από ένα βιβλίο.

FACEBOOK MESSENGER,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home