Κωτσόβολος: νέο κατάστημα 3.300 τ.μ. στην Αγία Παρασκευή

Deasy @ 10.12.2021
Κωτσόβολος: νέο κατάστημα 3.300 τ.μ. στην Αγία Παρασκευή

Αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση και πλούσιες αγοραστικές εμπειρίες υπόσχεται το νέο κατάστημα της αλυσίδας Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή.

Ο νέος χώρος 3.300 τ.μ. και τριών ορόφων, είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρίες, με διαθεσιμότητα 120 θέσεων parking και 1 Quick Point για άμεση και ασφαλή παραλαβή παραγγελιών εντός ή εκτός του καταστήματος. Ο καταναλωτής, με την επίσκεψή του, μπορεί να επωφεληθεί μέσα από ένα σύνολο καινοτόμων υπηρεσιών άμεσα, γρήγορα και απλά, αφού με το Scan & Go, το Pay Express και τα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής μετρητών Cash Dro, μέσα από ελάχιστα βήματα, αγοράζει το προϊόν στη στιγμή, το παίρνει και φεύγει.

Ο κάθε όροφος, με ειδικά σχεδιασμένα corners για κορυφαίες στιγμές εμπειρίας, κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διαθέτει όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, gaming, συσκευών για ένα «έξυπνο σπίτι», τη μεγαλύτερη  ποικιλία λευκών και μικροσυσκευών και ειδικά εξοπλισμένους χώρους.

Το ισόγειο είναι αφιερωμένο σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη gaming area μεταξύ των καταστημάτων Κωτσόβολος, ειδικό σημείο ηλεκτροκίνησης με επιλογές ποδηλάτων και πατινιών και μία μεγάλη έκθεση τηλεοράσεων. Στον ίδιο όροφο λειτουργούν το Service Point, στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να επισκευάσει το smartphone, το laptop ή το desktop του, σε 1 μόλις ώρα, με τη βοήθεια εξειδικευμένων τεχνικών και με 2ετή εγγύηση ανταλλακτικών. Το κατάστημα επίσης διαθέτει και ειδικό σημείο ανακύκλωσης συσκευών.

Στον 1ο όροφο του καταστήματος, υπάρχει μία πολύ μεγάλη συλλογή μικροσυσκευών και ειδών σπιτιού, χώροι φόρτισης με lockers και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Cooking & Coffee experiences, δοκιμάζοντας νέες καφετιέρες και απολαμβάνοντας τον καφέ του σε ένα άνετο χώρο.

Στον 2ο και τελευταίο όροφο του καταστήματος, ο καταναλωτής θα βρει μία πλούσια συλλογή από λευκές εντοιχιζόμενες και ελεύθερες οικιακές συσκευές. Επίσης θα βρει χώρο αφιερωμένο στην κηπουρική, καθώς και τη γωνιά «Κουζίνα από την αρχή», όπου οι πελάτες σχεδιάζουν με τη βοήθεια των experts της Κωτσόβολος, από το μηδέν, τη μελλοντική τους κουζίνα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home