Η Tesla κατασκευάζει αυτοκίνητα χωρίς θύρες USB λόγω έλλειψης chip

H εταιρεία ανακοίνωσε πως θα εγκαταστήσει τις υποδοχές που λείπουν το Δεκέμβριο.

Η Tesla κατασκευάζει αυτοκίνητα χωρίς θύρες USB λόγω έλλειψης chip

«Εμπόδιο» αποτελεί για την Tesla η παγκόσμια έλλειψη chip, καθώς μοντέλα όπως το Model 3 και Model Y κατασκευάζονται χωρίς θύρες USB-C στην κεντρική κονσόλα ή στα πίσω καθίσματα. Ορισμένοι από τους πελάτες αναφέρουν πως είχαν ειδοποιηθεί εκ των προτέρων, ενώ άλλοι διαπίστωσαν την έλλειψη όταν παρέλαβαν τα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει το engadget.com, η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως θα εγκαταστήσει τις υποδοχές που λείπουν το Δεκέμβριο, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί αν αφορά όλους τους ιδιοκτήτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα δημοσίων σχέσεων της εταιρείας έχει «διαλυθεί» , αφού πολλά σχόλια και αιτήματα του κοινού μένουν αναπάντητα.

Πρόκειται για μια έλλειψη που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση τους αγοραστές. Κι αυτό γιατί η απουσία θυρών USB διακόπτει όχι μόνο τη συνδεσιμότητα, αλλά και την ασύρματη φόρτιση.  Αν αναλογιστεί κανείς το υψηλό κόστος αυτών των αυτοκινήτων, είναι απόλυτα λογικό οι ιδιοκτήτες τους να επιζητούν την πολυτέλεια σε κάθε μορφή της.

Ωστόσο, βάσει πληροφοριών του Tech2.com, δεν είναι η πρώτη φορά που αποστέλλονται οχήματα χωρίς ανταλλακτικά λόγω της έλλειψης chip. Πρόσφατα, η BMW αφαίρεσε τα χαρακτηριστικά της οθόνης αφής από ορισμένα μοντέλα. Εν τω μεταξύ, τόσο η BMW όσο και η Tesla, σε επιλεγμένα μοντέλα έχουν αφαιρέσει τις λειτουργίες οσφυϊκής υποστήριξης.

TESLA,ΘΥΡΕΣUSB,TESLA MODEL 3,TESLA MODEL Y,TESLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home