Εκτός λειτουργίας μεγάλα διεθνή sites για μια ώρα

Εκτός λειτουργίας μεγάλα διεθνή sites για μια ώρα

Μάλλον σήμερα δικαιολογείται ο όρος «έπεσε το Internet» καθώς για μια ώρα περίπου τέθηκαν εκτός λειτουργίας τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites του κόσμου (τουλάχιστον του Δυτικού), όπως επίσης και αρκετές ακόμα πολύ δημοφιλείς πλατφόρμες.

Ανάμεσα στα «θύματα» συναντάμε τις ηλεκτρονικές σελίδες των New York Times, CNN και BBC, όπως επίσης των Guardian, Bloomberg News, Financial Times, αλλά και του the Verge. Η λίστα περιλαμβάνει επίσης την κεντρική πύλης ψηφιακών υπηρεσιών στην Αγγλία, gov.uk, όπως επίσης και πλατφόρμες, μεταξύ των οποίων τα Reddit, Pinterest και Twitch. Εκτός λειτουργίας φέρεται να τέθηκε και το site του Λευκού Οίκου.

Τα προβλήματα λειτουργίας των παραπάνω sites ξεκίνησαν περίπου στη 1 το μεσημέρι και κράτησαν για περίπου μία ώρα, εμποδίζοντας εξ’ ολοκλήρου την πρόσβαση των χρηστών ή σε συγκεκριμένες λειτουργίες και υπηρεσίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία Fastly, που αποτελεί πάροχο cloud υπηρεσιών, το πρόβλημα προέκυψε στο δίκτυό της, αναγνωρίστηκε και διορθώθηκε μετά από λίγη ώρα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος του προβλήματος δεν έγιναν γνωστές.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home