Επιστρέφει η έκθεση IFA σε πλήρη κλίμακα

Deasy @ 16.04.2021
Επιστρέφει η έκθεση IFA σε πλήρη κλίμακα

Την απόφαση να επιστρέψει η IFA σε πλήρη κλίμακα πήραν οι διοργανωτές της μεγάλης διεθνούς έκθεσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Η IFA αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ραντεβού του τεχνολογικού κλάδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2019 η έκθεση συγκέντρωσε περισσότερους από 238.000 επισκέπτες, 1.930 εκθέτες και 5.360 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο. Πέρυσι, λόγω της πανδημίας η IFA προσαρμόστηκε στις συνθήκες της εποχής με μια υβριδική εκδοχή της, που συνδύαζε φυσική και online παρουσία, με τους διοργανωτές να αναφέρουν ότι η έκθεση συγκέντρωσε: 145.900 επισκέπτες (onsite και online) από 100 χώρες, 1.570 εκθέτες και 10.750 δημοσιογράφους που παρακολούθησαν το event (onsite και offline).

Η απόφαση της IFA να επιστρέψει πλήρως στο φυσικό της χώρο έρχεται σε συνέχεια της αντίστοιχης απόφασης που έχει πάρει και το MWC για κανονική επιστροφή (τέλος Ιουνίου), κινήσεις που δείχνουν ότι ο κλάδος των εκθέσεων θέλουν να γυρίσουν σε μια κανονικότητα, τηρώντας βέβαια τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Η φετινή IFA θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 7 Σεπτεμβρίου, με τη διοργάνωση να ανακοινώνει δύο νέες προσθήκες: το συνέδριο Tech Up for Women και το Berlin Photo Week. Μένει να δούμε αν τις προσδοκίες των διοργανωτών για "κανονικότητα" ασπάζονται και οι εκθέτες αλλά και το κοινό της έκθεσης.

IFA,ΕΚΘΕΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home