Και το Twitter κατά των αρνητών του Ολοκαυτώματος

Και το  Twitter κατά των αρνητών του Ολοκαυτώματος

Γράφαμε την Τετάρτη πως το Facebook θα «κατεβάζει» δημοσιεύσεις που αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα και την ίδια κατεύθυνση ανακοίνωσε χθες πως θα ακολουθήσει το Twitter.

Εκπρόσωπος της εταιρείας που επικαλείται το Bloomberg δηλώνει πως κάθε προσπάθεια άρνησης ή υποβάθμισης βίαιων γεγονότων  συμπεριλαμβανομένου του Ολοκαυτώματος θα απομακρύνεται από την πλατφόρμα.

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά τον αντισημιτισμό και η βίαιη συμπεριφορά δεν έχει καμία θέση στην υπηρεσία μας… Έχουμε επίσης σε εφαρμογή μια ισχυρή πολιτική εναντίον του ‘εγκωμιασμού της βίας’ και λαμβάνουμε ενέργειας εναντίον περιεχομένου που εγκωμιάζει ιστορικές πράξεις βίας και γενοκτονίας, συμπεριλαμβανομένου του Ολοκαυτώματος» ανέφερε η εκπρόσωπος σε γραπτή δήλωση που εξασφάλισε το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Το Facebook είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν θα απομάκρυνε τέτοιο περιεχόμενο ωστόσο την εβδομάδα που μας αφήνει άλλαξε γνώμη μετά και τη διαπίστωση πως ένα σημαντικό ποσοστό Αμερικανών νεαρής ηλικίας θεωρούν πως το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη.

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ,ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home